|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
27-05-2006, 14:43 | #52 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | ben kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım...Küçükken dayımlar bütün fb formalarını bana alırlardı,giymemek için saatlerce ağlardım...fb topları alırlardı oynamadan dışarı atardım...oldum olası beşiktaşlıyım,oldum olası febe ye kıl ım...
__________________ Besiktas JK . | ||
27-05-2006, 15:17 | #53 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ben 1.derecede akrabalarda sadece dayım ve ben beşiktaşlıyız diğerleri (ezik ve cinconlu)hem bu arada Besiktasli Olunmaz Besiktasli Dogulur
__________________ iLk çIğLıĞıM , SoN nEfEsİm ,tEk AşKıM ;BEŞİKTAŞIM...!!! | ||
27-05-2006, 15:20 | #54 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bizim evdede Beşiktaş lı yok ben ne zaman nasıl olduğumu bilmiyorum sadece bana bağışlandığını düşünüyorum BEŞİKTAŞLILIĞIN
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
27-05-2006, 15:20 | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bende doğduğumdan beri bjkliyim bnm beşiğimin tamamı siyah beyaz ve etrafı bayraklarla doşuydu heryer de siyah beyaz balonlar yani bebekliğimden beri SİYAH İLE BEYAZIN içindeyim ve bjkli oldum işte böle ve çok da iyi oldu bnce | ||
27-05-2006, 15:37 | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | 85-86 sezonu 4-5 yaşındayım SARI FIRTINA METİN TEKİN,BEŞİKTAŞ denince ilk akla gelenlerden.fbyi 3-0 yeniyor BEŞİKTAŞ,hafızam beni yanıltmıyorsa METİN 2 tane çakıyor,o sezon sonunda şampiyonluk geliyor(trabzonda 1-0 zor kazanılan bir maçtan sonra,daha sonra anlaşılıyor ki gayse trabbzonu teşvik etmiş).İNÖNÜ'de yapılan kutlamalarda sahaya kartal iniyor......ve daha birçok sebep SİYAH BEYAZI hayatımın anlamı yapıyor.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
27-05-2006, 15:59 | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | valla sanırım 5-6 yaşlarındaydım..babamın 3 erkek kuzeni vardı..inanmazsınız biri GS'li biri FB'li diğeri BJK'li idi..ben tabiki takım felan bilmezdim tutmazdım..bunlar beni kendi takımlarına destek vermem için kandırmaya çalışıyorlardı..(Bu arada babam da GS'li olduğu için GS'li kuzenine destek veriyordu..).neyse..GS'li olan ile babam bana 1000 lira teklif ettiler..o zamanın parasıyla iyi tabiki benim yaşıma göre..FB'li sadece sarı lacivert bir forma almış..BJK'li ise bana hiçbirşey almamıştı..çok ilginçti..Ama ben nedense onun isteğiyle BEŞİKTAŞ lı olmayı kabul ettim..birşey beni itti sanki..iyiki de itmiş..niye mi?çünkü beşiktaşlı olmamın mükafatı çok güzeldi..hem bu büyük takımın taraftarı olmuştum hemde teklifi kabul ettiğim için BJK'li olan bana üzerinde metin-ali-feyyaz'ın karikatürlerinin olduğu BJK bardağı almıştı..ve o bardak hala duruyor..İYİKİ BEŞİKTAŞLIYIM..SEVİYORUM SENİ BEŞİKTAŞŞŞŞŞŞ
__________________ BEŞİKTAŞIM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM SÖYLE SENDEN BAŞKA KİMİM VAR BENİM... | ||
27-05-2006, 16:09 | #59 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Beşiktaşlı ilgili ilk hatırladığım şeyler babamın öğrenciliğinden kalma beşiktaş çıkartmaları ve duvarda asılı bir beşiktaş posterleri. Babam aşıladı beşiktaş aşkını bana. Sonra radyoda Adanademirspor maçını dinledim 10-0 ali feyyaz ve metin atıyor. Gordon Milne beşiktaşı başarıdan başarıya koşturuyor. Sonra asıl beni beşiktaşa bağlayan maç 6 Ocak 1990 yılında BJK-Fener maçı. Dakika 5 Aykut atıyor ve ezikler bir sıfır önde. Sonra beşiktaş fırtınası başlıyor ve maçı Beşiktaşım 5-1 kazanıyor. Birde Sergen aşkı hangi maçta bilmiyorum ama radyoda dinliyorum Sergen Beşiktaş forması ile çıktığı ilk maçta mükemmel bir kafa golü atıyor. Spiker sahalarda ender gözüken bir gol diyor ve sonra o golü siyah beyaz TV de izliyorum geçekten harika. O kadar çok şey varki beni beşiktaşlı yapan hepsini anlatsam bana kızarsınız.
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
27-05-2006, 16:14 | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | 3-4 yaşlarımda türkiyede tek takım konuşuluyodu oda beşiktaş cünkü o dönem gordon milneli beşiktaş kaldırmadık kupa bırakmıyodu ve bende adına rengine aşık olduğum kulübe o yıllarda balanmaya başlamışım ve belkide hayatımda verdiğim en önemli ve en doğru karar bence ...ve bu karardan hiç pişman olmadım olmıcamda ölüme kadar beşiktaşlı kalıcam ...
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |