![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | olabilir ![]() | ||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Olmuyor cunku bu adamlar ın kapasıtesı bukadar. Ha dıyosankı bu seneden bısey olmaz bunlarla ıdare edelım eyvallah haklısın derım ama uefa da tur atlarsak bence ıyı bır forvet sart. Bobo yu kıraya verebılırız ama kesınlıkle satmamalıyız , sureklı oynayacagı bı takımda 1 sezon gecırırse ve bıze oyle donerse cok daha ıyı olur dıye dusunuyorum. Ayrıca kalecıden daha acıl cok cok ıyı ve cok tecrubelı ( kesınlıkle cok genc olmamalı) cunku stoper mevkıınde tecrube cok onemlıdır, bır stoper alınmalı ve son olarakta klebinin yerıne cok etkılı ve oyuna ofansıf ve defansıf yonde agırlıgını tamamen koyacak bır onlıbero. Benım sahsı gorusum bu transferler luks degıl besıktasımızın ıhtıyacı olan transferler ve bunlar gercekten kalıtelı ısımler olarak yapılırsa inanın ıste ozaman bızı kımse tutamaz, tigana bile ![]()
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
gökhan ünal ve/veya yabanci bir forvet alinacak.. bobo ve/veya gökhan gülec kiralanacak.. nobre cift forvet oynanacak maclara saklanacak hatta önlibero da dahi denenebilir ama tek forvet sistemde nobre ile olmaz .. UEFA da devam edeceksek..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
uefa da dewam edersek gokhan unal bızım ısımıze yaramaz uefa kupasında oynadı oynatamayz onu o yuzden yabancı ısımlere bakılmalı ozellıkle g. amerikadan son wurusları ıı olan we yuksek toplarda etkılı bırı | |||
| |
| | #5 | |||
bir yabanci forvet ve yanina gökhan ünal olmuyorsa sadece bir yabanci forvet - g. amerikadan son wurusları ıı olan we yuksek toplarda etkili ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #6 | |||
| Guest
| Alıntı:
1->kaleci 2->ön libero 3->forvet.............mutlaka gerekli diye düşünüyorum.. | |||
| | #7 | |||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kesinlikle ii bi kaleci ve hırslı bi forvete ihtiyacımız var..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |