![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | az önce ertuğrul sağlamın röpotajını dünledim mehmet ve gökhan ünal ı satabiliriz tabiki bu arkdaşlarımızın bir değeri var bunu getirirlerse neden olmasın dedi. Ayrıca Biz iki futbolcumuzuda takımda tutmak istiyoruz ancak gitmek istiyorlarsa bonserveri sorunu çözülürse gidebilirler dedi. | ||
| |
| | #7 | ||
| Guest
|
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar Kayserispor maçından önce Lig TV'de Kayserispor'lu futbolcu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kayserispor'un Asbaşkan Murat Aksu'ya sözlerinin olduğunu ve yetenekli futbolcunun transfer söz konusu olursa ilk kulübün kendileri olacağını belirten Vardar büyük ihtimalle herhangi bir aksilik olmazsa gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceğini söyledi ve taraftarlara Mehmet Topuz müjdesini verdi. kaynak karakartal - Mehmet Topuz Kartal oluyor! - 09 Aralık 2006 | ||
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hayırlı uğurlu olsun | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlı ugurlu olsun ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |