![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar bazılarınız bilmeden bomba böyle olur mu diye dalga geçmişsiniz ama sonra tükürdüğünüzü yalayabilirsiniz benden uyarı size.Bana göre bu haber doğru ise zil takıp oynarım ben.İkisi de tam bomba transfer olur.Özellikle Hakan Balta.Milli Takım'da yakında oynar bence sol bekte.Geçen sene Manisa'da sol bekte 6 gol 7 asist ile oynamış bir oyuncu.Daha bu sene de 3 gol 4 asist ile oynuyor.Umarım gelir.Ali Bilgin de Almanya'nın Essen takımından Antalya'ya bu sene geldi.Umarım o da gelir.Çok iyi bir sağ kanat oyuncusu.Ama bence bazı oyuncuları takasta kullanabiliriz.Mehmet Sedef gibi örneğin.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hocasıyla takışan adam buraya gelecek sonra burdada sorun olacak. beşiktaşımız oyunculuklarından önce kişiliklerinede bakardı önceden şimdi önüne geleni alıyor. bjktv de yaşayan efsaneler programını izlemelerini tavsiye ederim yöneticilerin.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| büyük konuşmak istemiyorum yanılabilirim belki ama bunlardan olsa olsa maytap olur...ya BJK alabilir iyi performans sergileyebilir belki ama ne bileyim koskoca BJK klübünün bomba diye bahsettiği transferlere bak hey allahım ya bu günleride gördük... | ||
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bunlara bomba diyen, haberi yazan arkadaşlar... Sanırım kartalhaber.com yazarı arkaşa BOMBA diye adlandırmış. bence bu adamlar bomba değil, ama takıma çok faydası olabilicek tipler. özellikle de hakan balta gerçekten ileride çok büyük bi isim olucak. umarım bu adamları kadroya katarız.
__________________ SEVGİN ÖLÜMLE BİTER | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |