![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #201 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Serhatı istediğimi her fırsatta belirttim serkanda iyi bir oyuncu ama ali güneş ve ali tandoğan gibi oyuncular var onlardan biriyle yollar ayrılacaksa gelmeli ben eziklerden oyuncu alınmaz demiyorum yararlı olacaksa alınır.
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
|
![]() | #204 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ne bu ya eziklerin alt takımı mıyız biz serhat mış serkanmış eziklerin beğenmeyip oynatmadıkları adamları topluyoruz yeter be başka adamı yok ya isimlerini bile duymak istemiyorum herkes bizimle dalga geçmeye başladı bizden gidenleri trabzon topluyor bizde eziklerin artıklarınımı alacağız tamam sen ezeli rakibinde adam alırsın ama herkesin beğendiği üzerine titrediği adamını alırsın kovduklarını değil bunların içinde bir tek Mehmet topuz var alınacak
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Konu KaRaHaNLI tarafından (08-12-2006 Saat 10:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #206 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya arkdaşlar nerde yaşıyorsunuz artık. kimi çıkmış diyor fbden gs den adam istemem ya biraz avrupayı örnek alın arsenal chelseaye oyunuc veriyor r.madrid barçaya veriyor. önemli olan giydiğin formanın hakkını vermek bakın nobre gol atamıyor ama adam en azından mücadele ediyor çabalıyor çırpınıyor önemli olan giydiğin formanın hakkını vermek... | ||
![]() |
![]() | #209 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | serhat ı herkes seneelrce izledi adam oldukça süratli çevik teknigide yerinde sag kanatı uçurur bide onla kalsa iyi forvettede iş yapar serkanı istemiyorum sag kanat dolu ![]() ![]()
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | serhat gelsin takıma yararı olur | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |