![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İlle de Topuz Beşiktaş'ın hocası Tigana'nın yöneticilere "Bana ara transferde Kayserisporlu Mehmet Topuz'u mutlaka alın" dediği öğrenildi. Kartal, Antalyasporlu Ali Bilgin için de harekete geçiyor. Devre arasında transfer harekâtına başlayacak olan yönetimin elindeki listenin ilk iki sırasında Mehmet Topuz ve Antalyasporlu Ali Bilgin var. Sezona Ricardinho ve Delgado gibi iki önemli transferle başlamasına rağmen ilk yarıda umduğunu bulamayan Beşiktaş'ı devre arasında yoğun bir tempo bekliyor. Yarınki Kayseri maçı sonrası teknik direktör Tigana'nın verdiği liste doğrultusunda harekete geçecek olan yönetim, ilk olarak sezon başında alamadığı Mehmet Topuz'un işini bitirmeye çalışacak. Listenin 2. sırasında ise Antalya'nın orta saha oyuncusu Ali Bilgin bulunuyor... Ali, gole dönük orta saha Gol sıkıntısında en önemli etkenin kanatlardaki zaaf olduğunu düşünen ve sağ kanadı Mehmet Topuz ile güçlendirmeyi düşünen Tigana, Topuz'un mutlaka alınmasını istiyor. Fransız'ın istediği Ali Bilgin için de Antalya-G.Birliği maçı sonrası harekete geçilecek. Bu sezon 13 maçta forma giyip, 3 gol atan 25 yaşındaki Ali Bilgin, orta sahada oynamasına rağmen gole yakın bir oyuncu. (Fatih DOĞAN-Fotomaç)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
|
![]() | #212 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | topuz- gökhan kayseri (kaliteleri tartışılmaz) emre- ankaragücü(trabzon her an kapabilir) bence harika bir defans yabancı stoper( yabancı ön libero( movuba tercihim) yeter | ||
![]() |
![]() | #219 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | |||
![]() |
![]() | #220 | ||
Guest
| aslında adaş Serhat iş yapar bu takımda diye düşünüyorum ama sana da bir yönden hak veriyorum..sonuçta bazı arkadaşlar hangi çağda yaşıyorsunuz real bile barcaya oyuncu veriyo falan diyorlar ama biz etikleri olan , belirli bir geleneği olan bir takımız..hıı onlarda böyle gelenek , etik falan yok mu derlerse de bize ne onların yaptıklarındanben kendime bakarım diyorum.. böyle eziklerden gelme adma bunlara leke sürüyor orası kesin...ama bilmiyorum ne olacak...ama şuda bir geçrek ki Gs den Arda'yı alıyoruz desek kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |