![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlı ugurlu olsun ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
|
![]() | #233 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu ikisini alsak yeter yerli olarak..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #234 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Trasfer Paketleri bölünemez adi üzerinde Transfer Paketi 3 ünden birini tercih etmek zorunda kalsaniz tercihiniz hangisi olurdu?? tercihleri görelim.. ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #235 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben şu anda takımın başında olsam 4 tane isim söylerim Demirören'e : 1)Andrea Barzagli(Ne pahasına olursa olsun aldırırım) 2)Rio Mavuba(Ne pahasına olursa olsun aldırırım) 3)Serhat Akın 4)Hakan Balta
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Topuz Beşiktaş yolunda mı? 09 Aralık 2006 Cumartesi 22:43 Beşiktaş-Kayserispor maçından önce açıklama yapan yönetici Sinan Vardar, Mehmet Topuz'u siyah-beyazlı renklere bağlamak için Kayserispor yönetiminden söz aldıklarını açıkladı. Maçtan sonra bu durum Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a soruldu. Sağlam, "Mehmet'i Beşiktaş'a verecek misiniz?" şeklindeki soruya, "Özellikle Mehmet Topuz ve Gökhan ile ilgili birçok transfer haberleri yapılıyor. Ben başkan ve yönetimle görüştüm. Devre arasında kesinlikle hiçbir futbolcumuzu bırakmayacağız" yanıtını verdi. | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence de sezon sonu bizde olur,zaten transfer işi olursa sadece bizim takıma vereceklerine dair söz vermişler,inş sözlerinde dururlar,bizim o adama ihtiyacımız var..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |