![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ali Bilgin Beşiktaş yolunda Beşiktaş, ara transferin gözdesi olan Antalyasporlu Ali Bilgin için bir adım öne geçti. Siyah - Beyazlılar'ın önce Ali ile görüştükleri ve anlaşmaya vardıkları belirtildi. Sağ kanatta oynayan Ali'nin "Siz kulübümle anlaşın, ben gelirim" yanıtını verdiği ifade edildi. LİG TV'nin haberine göre yöneticilerin bunun üzerine Antalyaspor Kulübü ile masaya oturdukları, ancak bonservis için 2 milyon Euro istenmesi üzerine pazarlığa giriştikleri bildirildi. Antalyaspor'a 1 milyon 250 bin euro artı iki futbolcu teklif eden yönetimin kırmızı-beyazlı kulüpten yanıt beklediği ortaya çıktı. Ali Bilgin'i, yöneticilerin istifa etmesi için her yolu denedikleri Teknik Direktör Jean Tigana ısrarla istiyordu. Tigana'nın istifa etmeye düşünmemesi ve 3.5 milyon euro tutan alacağını istemesi nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetimde "Sezon sonuna kadar Fransız teknik adamla devam edelim" görüşünün ağır bastığı ileri sürüldü.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #262 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Oyuncu Bilgileri Oyuncu adı:Ali Bilgin Oynadığı takım adı:Antalyaspor Mevkii:Orta Saha Doğum tarihi:17.12.1981 Uyruk:Türkiye Boy:181 cm Kilo:78 Kg Geldiği takım :ROT-WEİSS-ESSEN
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! Konu özgür_1903 tarafından (26-12-2006 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #263 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nokta transfer diye buna derim işte ben o kadar iddialı konuşuyorum hayırlı uğurlu olur inşallah | ||
![]() |
![]() | #264 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet cok ii bir oyuncu sağ acık ve sol acık oynayabiliyor
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #265 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Serhatı almaya gerek yok ozman
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #266 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | açıkcası fazla bilmiyorum umarım hayırlı olur ![]() | ||
![]() |
![]() | #270 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
İşte Beşiktaş'ın son gözdesi Beşiktaş Yönetim Kurulu transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Son gözde Altınordu'nun yıldızı Bayram Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri İzmir'in Altınordu takımının genç stoperi Bayram'a teklif götürdü. Henüz 20 yaşında olan Bayram'la prensip anlaşmasına varan yöneticiler bu futbolcunun bonservisini almak için çalışmalırını sürdürüyor. Beşiktaş'ın bu futbolcuyu almak için teklif yaptığını doğrulayan İzmir ekibinin Asbaşkanı Sinan Bezircilioğlu, " Beşiktaş bu futbolcu için bize teklif yaptı. Ancak Ankaraspor ve Vestel Manisaspor da Bayram'ın peşinde. Doğrusunu söylemek gerekirse özellikle Ankaraspor'un teklifi çok cazip. Yönetim Kurulu ile görüştükten sonra son kararımızı vereceğiz" dedi. kaynak: kartalhaber.com budakimya tanıyan varmı içinizde. altıonordu Spor'u tanıyanlar bakın hele şu adama bir kimdir neyin nesidir. Konu themadpol tarafından (26-12-2006 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |