![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() Beşiktaş'ın peşinde olduğu Antalyalı Ali Bilgin'de mutlu sona az kaldığı bildirildi. Akdeniz ekibine para+futbolcu öneren siyah beyazlı takım, Antalyaspor'dan yanıt beklemeye başladı. Kırmızı beyazlı takıma Ali Güneş (kiralık) ile gençlerden Kenan, Özkan ve Can'ın teklif edildiği kaydedildi. Bu arada başta Alman olmak üzere Kleberson'a bir çok ülke kulüplerinden teklif geliyor. Beşiktaş yönetimi "4 milyon euro veren alır" derken Panathinaikos ve Olimpiakos da Brezilyalı'yı istiyor. l VAHAP HACIOĞLU Kaynak:Sabah | ||
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
İşte Beşiktaş'ın son gözdesi Beşiktaş Yönetim Kurulu transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Son gözde Altınordu'nun yıldızı Bayram Siyah-Beyazlı kulübün yöneticileri İzmir'in Altınordu takımının genç stoperi Bayram'a teklif götürdü. Henüz 20 yaşında olan Bayram'la prensip anlaşmasına varan yöneticiler bu futbolcunun bonservisini almak için çalışmalırını sürdürüyor. Beşiktaş'ın bu futbolcuyu almak için teklif yaptığını doğrulayan İzmir ekibinin Asbaşkanı Sinan Bezircilioğlu, " Beşiktaş bu futbolcu için bize teklif yaptı. Ancak Ankaraspor ve Vestel Manisaspor da Bayram'ın peşinde. Doğrusunu söylemek gerekirse özellikle Ankaraspor'un teklifi çok cazip. Yönetim Kurulu ile görüştükten sonra son kararımızı vereceğiz" dedi. kaynak: kartalhaber.com budakimya tanıyan varmı içinizde. altıonordu Spor'u tanıyanlar bakın hele şu adama bir kimdir neyin nesidir. Konu themadpol tarafından (26-12-2006 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alsınlar alsınlar bir bayram eksikti...
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | altyapiya aliyorlardir..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | altınordu 3.ligde izmir takımı
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servet: Beşiktaş forması onurdur Beşiktaş'ın transfer listesinin üst sırasında yer alan Sivassporlu Servet Çetin, Siyah-Beyazlı formayı giymenin bir onur olduğunu söyledi. Rıza Çalımbay zamanında da transferinin gündeme geldiğini ancak gerçekleşmediğini belirten yıldız oyuncu, "Beşiktaş gibi bir büyük bir camiada olmak gururdur. Takıma büyük katkı yapacağıma eminim. Ancak beni almak istiyorlarsa bedel ödemek zorundalar. Aksi durumda Sivas'ta ya da başka takımda devam ederim" dedi. Kaynak:Takvim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |