![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Mehmet Topuz alınabilir ama forvet alınacaksa eğer kaliteli bir yabancı olmalı..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
zaten ertugrul saglam basta söylediii....bu adamlar giderse bende giderim diye...zaten kayseriii satmaz bu adamları...Kayseri baskanı recep mahmur bu iki futbolcuyu hayatta satmayız diyor...paraya ihtiyacım olsa 10 dk da 10 milyon dolar bulurum diyo adam.... bence kayseriii bu futbolculardan vazgecmez | |||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aradığımız adam mehmet topuzdur ve yanısıra gençlerbirliğinden mehmet çakırda olur,kayserili ilhan parlak da iyi topçu, | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mehmet çakır iyi olur | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | küçük takım oyuncusu oldu çakır ve öyle kalacak.Yani onu almak onuda bitirmek demektir bence..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bir kyserili olarak bende satmalarını istemiyorum.onlar kayserinin herşeyi.bu iki futbolcu olmazsa kayseride ligden düşmemeye oynar.zaten erciyes bu sene düşecek gibi.bide kayseri düşerse çok kötü olur.satma yönetim | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |