![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #302 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #303 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | volkan ii bir kaleci ama volkan tam fenerliymis gibi geliyor...yani ya hayir derse, fenerde kalcam derse, acayip derecede reklam oluruz fenerli taraftarlara.....ne bilim biz sizden aliriz bir türkü ama siz bizden alamazsiniz derler falan....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #308 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Medyanın şu anda bu haberleri çıkarması Beşiktaş'ı karıştırmak amacıyla yapılmaktan başka birşey değildir.Ya lütfen kanmayın şu haberlere ya.Mevcut takıma destek şu anda.10.haftada ne transferi şimdi ya.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #309 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #310 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Tam 10 Mactir Izliyorum Inanilmaz Kaleci Yerden Gerek Refleksleri Gerek Frikiklerdeki Basari Gercekten Iyi Kaleci Ve Kolombiyanin En Az 8-1o Yil Kalecisi Ben Besiktasima Bu Kaleciyi Isterim Hemde En Kisa Zamanda 8 Yil En Az Kaleci Sikintisi Cekmeyiz Sizce ?
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |