![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne sahte taraftari yaaaa....simdi biz runjebeyenmiyoruz diye sahte taraftar mi olduk???? tövbe tövbe....son günlerde g. zani beyenmiyen oldu ne bilim nobreyi beyenmiyem, baskalari bakiyi beyenmiyor, simdi onlar sahte taraftar mi oldu????
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| |
| | #4 | ||
| Guest
| bak işte benim de karşı çıktığım nokta bu..tiganayı desteklemezsin beyenmezsin eleştirirsin BJK li sayılmazsın..runjeyi desteklemezsin sahte taraftar sayılırsın..ben at gözlükleri ile bakmıyorum durum ortada...ve ben hala tiganayı beğenmiyorum + prensi runjeyi de... | ||
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
begeniyorsun begenmiyorsun umrumda degil. ama bazi arkadaslarimiz medya'ya uyup yine herkesi gonderiyor ( rico'yu bilene gonderenler var ). Bu ne bicim besiktas forumu ayni fenerliler gibi. . Zaten Runje'yi tottenham macinda sadece kapali destekledi ve kapali demek besiktas demek. Isliklayanlar ise sahte taraftardir. Valla iyikine çarsi besiktasa sahip cikiyor yoksa... | |||
| |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
![]() | |||
| |
| | #7 | ||
| Guest
| ferruh gelde anlat abi..insanlarda saygı kalmamış...bende o zaman şöyle diyim..insanların fikirlerine saygı duymayan diğer bir deyimle SAYGISIZ insanlar BJK'Lİ DEĞİL FENERLİDİR.... | ||
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ben runjeyi beyenmiyorsan , sahte taraftar degilimdir, ayrica sana düsmez bize sahte taraftar demek, sen kim oluyorsun...avrupada yasiyorum ama her yil formamida aliyorum, derbi icin bile gelmisimdir istanbulla, sen önce benim gibi taraftar olda göreyim....carsi adem dursunu gönderdi, sebayi gönderdi, onlar taraftar degilmi?? hic olurmu , senin dedigin yüzde yüz yanlis...
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |