![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #333 | ||
Guest
| siz bizi beşiktaş düşmanı olarak görüyorsunuz sanırım..saçma sapan konuşuyorsunuz..kimse martinez devleşti runje hatalı goller yedi diye sevinmeyecek..sevinen insan BJK li değildir zaten..inşallah tam tersi olur..ama görüntü iç açıcı değil..forza runje forza tigana diyen bir arkadaş bize çıkarın at gözlüklerini demiş...bende size diyorum çıkarın at gözlüklerinizi..yada herşeyi toz pembe görmeyin...şuanki tabloda umut verici hiçbirşey yok...umut verici bişey olsa bende forza runje forza tigana derdim ama yok...biraz gerçekçi olun...kolej takımı yaratmak hep genç oyunculara sahip olmak güzeldir ama başarı değildir..bu şekilde hüsran yaşarız işte...tigananın tek iyi yaptığı şey olarak genç oyuncuları takıma kazandırması görünüyor bende biraz bu konuda tşk ediyorum ama takımı gençleştirmek böyle yapılmaz... | ||
![]() | #334 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Tekrarliyorum, isine gelmeyince kacip gitmek kolay.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #335 | ||
Guest
| onun yerine ben cevap vereyim istiyorsan..benim için buffon dünyanın en iyi kalecisidir...runje buffon değil..buffonu da alamicaz..kolombiyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecisi olarka nitelendirilen Cordoba'nın velihattı olarak gösterilen Martinez var..süperligte oynuyor şuan ve gözümüzle de görebildik adam kötü kaleci değil..runjeden iyi görünüyor , gözümüze çarpıyor..ama yok martinez olmaz diyorsan söyle bize buffonun velihattını da onu getirelim..haa forza runje dediğine göre buffonun velihattı runje mi diye sorarım ??? eyer öyleyse kalsın ben almayayım... | ||
![]() | #338 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne sahte taraftari yaaaa....simdi biz runjebeyenmiyoruz diye sahte taraftar mi olduk???? tövbe tövbe....son günlerde g. zani beyenmiyen oldu ne bilim nobreyi beyenmiyem, baskalari bakiyi beyenmiyor, simdi onlar sahte taraftar mi oldu????
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #339 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | runje düzelmez ise yani evet karşı karşıya iken fena değil ancak çok saçma işler yapıyor eğer ki yönetim devre arası volkanı alabiliyorsa alsın yabancı hakkımızı başka yerlere kullanırız ama alamıyorsa hemen martinezi alsınlar derim | ||
![]() |
![]() | #340 | ||
Guest
| bak işte benim de karşı çıktığım nokta bu..tiganayı desteklemezsin beyenmezsin eleştirirsin BJK li sayılmazsın..runjeyi desteklemezsin sahte taraftar sayılırsın..ben at gözlükleri ile bakmıyorum durum ortada...ve ben hala tiganayı beğenmiyorum + prensi runjeyi de... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |