![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hemen yorumumu yapayim ben. ![]() Maduro defansin ortasinda ve onliberoda oynayabilen fizik olarak guclu, ama teknigi de harika bir oyuncu. Kafa toplarinda etkili ve yasina ragmen son derece profesyonel davraniyor, aslinda on libero olarak bizim istedigimiz tarzda bir oyuncu degil. Fazla pres yapmaz, tip olarak Serdar Kurtlusa cok benziyor, ama stoper olarak son yilda belki 1-2 mac ya oynadi ya oynamadi, yani bizim aradigimiz 'teknik stoper' kavramina uyuyor, ama fazla tecrubeli degil. Ama fiyata ve habere bakilirsa balon gibi geliyor, cunku Ajax zaten Klebersonu kesinlikle istemez ve 3 milyon euro cok kucuk bir rakam Maduro icin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Valla ilerde harika b ir adam olacağının garantisini ben vereyim burda..Yani bu fiyata inanmıyorum çünkü ajax mallık yapmazsa çok büyük meblağa satar onu ama doğruysa ve tigana nında heberi varsa hemen alınmalı..Teknik olarak bile çok üst düzey bir defans diyebilirim,kaçırmamak lazım..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #6 | |||
| Guest
| Alıntı:
![]() | |||
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | waLLa tigana afrika dan bulamıo henüz keşfedilmemiş ii biriLeri hep bunLa övülüo ama gidip kimLeri istio anLamadım gitti.......
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |