![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Birgün çok teşekkür edeceksiniz mösyöye.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | O zaman istemesin.Ne demek istiyor hep birilerini ya?Sürekli herkes bu takımı beğenmediğini söylemiyor mu?Eee takviyeye niye karşı çıkıyorsunuz.Gerekli olan yerlere tabii ki transfer isteyecek.Bunda yanlış ne??
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
Guest
| Alıntı:
Murat Aksu kırılmasın, ondan izinsiz bir şey yazacağım. Tigana, transferin başlarında Murat Aksu'ya demiş ki, "Bana 2 ya da 3 adam daha alın." Murat Aksu suratına bakarak, "İstersen sen gel buraya ben senin yerine teknik direktör olayım, oh ne rahat gel de iste. kaynak : http://besiktasforum.net/forum/makal...rektor-olayim/ | |||
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biz geneLLikLe takımı deiL td ü eLeştirioz hem bu tigana beşiktaşın başında kaç yıL kaLmayı pLanLıo da hep geLeceğin takımından bahsediLio ben onu anLamadım.....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
Guest
| sözleşmesi iki senelik diye hatırlıyorum ve sözleşmesi bittikten sonra bu işi bırakacak ülkesinde bağ yetiştirecekti... | ||
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | her geLen td mutLaka takıma genç transfer yapıo ama günümüze baktığımızda gökhan zanla i.akından başkası yok...hiçbirinin dewamLıLığı yok....tiganada bu kadar bize azap çektirio da bu oyuncuLar iLerde gerçektende beşiktaşımızın oyuncuLarı oLabiLcek mi ben şüpheLenmeye başLadım...meseLa sinan kaLoğLu i.akınLa aynı zamanda geLdi ama bize tutunamadı gitti şimdi bursa da güzeL top oynuo
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
![]() | #47 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #49 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sinan kaloglu transferini sinan engin bitirmisti galiba..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence kimseyi almadan Tigana-kleberson-baki-nobre elele verip bu takımdan defolup gitsinler | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |