![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Tümer transferi ve yedek soyunmasıyla ilgili ise şunları söyledi: "Bu yaştan sonra kulübede oturuyorum diye küsecek değilim. Ama tabi ki üzülüyorum. Tigana’nın düşüncesine saygı duymalıyız. Sonradan oyuna girip gol atıyorsam takımımı kazandırıyorsam bu önemlidir. Senaryoyu oynamak, şirin gözükmek için formayı öpmek zorunluluğu varmış gibi konuşuyorlar. Formayı öpmekle gerçek Beşiktaşlı olunmuyor. Ben öpmesem de gerçek Beşiktaşlıyım. Türkiye’de başka takımda oynamam." HÜRRİYET TEN ALINTI 06.04.2006
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Koca bir sezon takıma hiç bir şey vermeyen onla bunla küsen sezon sonu yaklaşırken yani sözleşmesi biterken oynamaya başlayan prim yapıp fiyatını artırmak isteyen bir oyuncuya sorarlar daha önceleri nerelerdeydin diye takip ediyormusunuz hiç bilmem ama tümer bunu hep yapıyor sözleşmesi bittiği sezon son 10 maç top oynuyor bunlar sizleri yanıltmasın tümer şu an kendine ve tribüne oynuyor Beşiktaş tümer ve sergenden kurtulduğu gün gerçek kimliğine kavuşur ancak. | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp Konu AloneWolf tarafından (06-04-2006 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |