![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Anketimiz: işte adaylar... | |||
| Blackbener | | 9 | 13,24% |
| Tthotht | | 6 | 8,82% |
| Onur gülcemal | | 7 | 10,29% |
| Aytek54 | | 17 | 25,00% |
| Kerem | | 4 | 5,88% |
| Diesel | | 12 | 17,65% |
| Fatih_black | | 3 | 4,41% |
| Çarşı huso 26 | | 2 | 2,94% |
| Kartalbaba | | 3 | 4,41% |
| idealkoca | | 5 | 7,35% |
| Katılımcı sayısı: 68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #63 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | oylamada bgn son gün oylanı kullanmayanlara duyrulur ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #66 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizlerin oylarınızla düzenlenen Bestmodel of Besiktasforum.net yarışmasının birincisi Aytekin kardeşimiz olmuştur.Aytekin'e bundan sonraki şöhretli hayatında başarılar dileriz... ![]()
__________________ ![]() | ||
| |
| | #67 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tebrikler aytek ![]() | ||
| |
| | #68 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Teşekkürler arkadaşlar beni bu büyük onura layık gördüğünüz için Hollywood ve türk sinemasında forumumuzu en şekilde temsil etmeye çalışacağım Bu arada Beşiktaşforum ile ömür boyu sponsorluk imzamı yarın atacam Forum yöneticileriyle ![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... Konu AyTeK54 tarafından (01-01-2007 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #69 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakışır benim güzel kardeşime ...tebrikler....
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #70 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tebrikler aytek hakeden kazandi hehehe simdi bende dostluk gorevimi yapip seni kutluyorum arti bi de rep veriyorum ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |