![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bende kesinlıkle lisanslı urun tavsiye ediyorum Korsancılara katkımız olcana Klubumuze katkımıs olsun daha iyi
__________________ YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Okumam yazmam yoktur imza icin parmak bassam ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Öncelikle internetten alışveriş için sitemizin güncellenmesi lazım. İnternet sitesinde çoğu ürünümüz yok. Özellikle uzun kollu formalar. Sanki kaderine terkedilmiş virane bir ev gibi www.bjkstore.com.tr | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Günü belirleyin o gün hep birlikte gidip gerçek taraftarın kimler olduğunu ve klübünü nasıl desteklediğini ,gerek yöneticilerimize gerekse rakiplerimize gösterelim. | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gerçek taraftar korsan ürün almaz.. katılıyorum sana KaraBey ben zaten her sezon 1 forma alıyorum store dan. ama herkes storedan almaz. yalnız bunların olabilmesi için, ßeşiktaş'ında taraftarına birşeyler vermesi gerekiyor.. bn şahsen her halikarda alıyorum lisansli formamızı..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/1606-bjk-storedan-alisveris/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 17:57 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |