![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vay toprak kardes hos geldin uzun süredir yoktun.. bu arada ardigimiz forvet carew degil ama cok iyi olur su an ki sartlarda.. adamlar devre arasinda uygun fiyata satamayacaklarsa böyle bir yola basvurabilirler.. sezon sonuna kadar ellerinde tutmus olacaklar yedek bekletmek yerine masrafini baska bir kulübe ödetecekler.. bizim acimizdan iyi olur sezon sonu daha iyi ve etkili bir forvet alabiliriz bu sene sampiyonlugun en güclü adayi oluruz bu transfer gerceklesirse.. lion acisindan riskli olur eger carew sakatlanirsa sezon sonu istedikleri fiyata satamazlar.. lion gibi köklü ve söz sahibi bir kulüp bunun artisini eksisini düsünecektir.. bercelonanin rüstü icin yaptigi gibi bir durum olacak galiba.. ki insallah olur.. basbas bagiriyorum elimizdeki forvetler rakiplerimize göre cok etkisiz kaliyorlar..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dikkat et banlanma kardes ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Guest
| | ||
![]() | #36 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
insallah dogrudur ama lyon vermez adam orda cok iyi oynuyor
__________________ ![]() вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк..! | |||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aradığım forvet tipi carew değil ben daha hızlı,teknik bir forvet isterim yarım sezon içinde pahalı carew bence alınması yanlış olur | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | walla dogruysa cok ii olur bu sene sampionligun en buuk adayi oluruz tam bizlik bi oyuncu rico ile uyum saglarlarsa kimse tutamaz bizi birde burak kendini bulup ortalarini duzeltirlerse daha ne olsun | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |