![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi ben trabzonda okuyorum nasıl alıcaklar bunlar akın ı anlamıyorum.gecen universitede genel kurul toplantıları vardı dinleme şansımız oldu.adamlar aralarında sohbet ediyor. bize 30 kilo hamsi+eller onerisi bulunsalar şaşırmam ![]()
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta tansiyon her geçen gün yükseliyor. Jean Tigana ile ipleri kopartan yönetim harıl harıl hoca arıyor! ![]() Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta tansiyon her geçen gün yükseliyor. Siyah-Beyazlı takımın Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ne 3-0 mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Jean Tigana'nın "Futbolcuların paraları ödenmiyor, Brezilyalılar dönmeyebilir. Böyle bir ortamda oyuncuları motive etmek zor." açıklamaları yarı yıl tatili öncesi yönetimi küplere bindirdi. Fransız çalıştırıcı, basına verdiği demecin ardından yardım kampanyası için Mali'ye giderken, yönetim ise Tigana'nın açıklamalarını anlamaya çalışıyordu. Tigana ile yönetim arasındaki iletişim kopukluğu üst seviyeye çıkarken, olayın medyada geniş yer bulması, iki tarafın bağlarını kopma noktasına getirdi. Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, irtibat kurduğu Fransız çalıştırıcıdan acil bir şekilde noter tasdikli olmak üzere savunma istedi. Yönetim'in bu savunmayı ileride anlaşmazlık durumu söz konusu olduğunda mahkemeye delil olarak sunmayı düşündüğü ortaya çıktı. İş Kanunu'nun 25. maddesine göre "İşçinin, işverenin şerefine ve namusuna dokunacak sözler sarf etmesi veya davranışlarda bulunması, yahut işveren hakkında şeref ve haysiyet kırıcı asılsız ihbar ve isnatlarda bulunması" yönetimin elini güçlendirdi. Fransız çalıştırıcı, kendisinden istenen belgeyi Mali'den göndererek kendisiyle konuşulması halinde sorunların çözüleceğini ise belgede şöyle açıklıyordu: "Tabii ki böyle bir şey olmamıştır, özellikle tüm bu detaylar hakkında bilgi sahibi olmamam gibi basit ve makul bir nedenden dolayı... Bay Başkan, her türlü muhtemel karmaşıklığı önlemek niyetiyle bunları size bildirmek istiyordum..." Tigana kulüp içindeki iletişimsizlik problemini, "İletişim sorunu sadece benden kaynaklanmıyor. Kulüp nezdinde de iletişim sorunu var. Her şeyi ben anlatamam. Yazık bu kulübe... Beni kovabilirler... Yıkmaya değil inşa etmeye geldim." sözleriyle anlatıyordu. İlk teklif Ertuğrul Sağlam'a Beşiktaş yönetimi, Tigana ile Mali dönüşü bir toplantı yapacak. Bu toplantı sonucunda Tigana ile yolların ayrılması ihtimal dâhilinde bulunuyor. Her ihtimale karşı Siyah-Beyazlı yönetimin Kayserispor'un başarılı çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam'a teklif götürdüğü; fakat genç hocanın sezon sonuna kadar Kayseri'den ayrılamayacağı için teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. Mircea Lucescu'nun ise sezon bitmeden Shaktar Donetsk'i bırakamayacağını söylemesi Başkan Yıldırım Demirören ve kurmaylarının önünü kapattı. Demirören'in yöneticilerle yaptığı toplantıda Lucescu, Del Bosque ve Rıza Çalımbay değişikliklerinin fayda getirmediğini belirterek, "Eğer Türkiye şartlarını bilmeyen bir çalıştırıcıyla devam edersek aynı hatayı yapmış oluruz." yorumunu yaptığı öğrenildi. Fransız çalıştırıcı ile ciddi görüş ayrılıkları bulunmazsa sezon sonuna kadar devam etmeyi düşünen yönetim, iplerin kopması ihtimalini de teknik adam arayışlarıyla göz önünde bulunduruyor. Tigana Beşiktaş'ta ne yaptı? Rıza Çalımbay'ın ardından Beşiktaş'a gelen Jean Tigana, Beşiktaş'ta köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvadı. Fransız çalıştırıcı öncelikle yaş ortalaması 30'u bulan takımı gençleştirme yoluna gitti. Yönetimin pahalı yabancı oyuncu alamayacağını söylemesi üzerine yetenekli Türk genç oyuncularının üzerinde durdu. Gökhan Güleç, Burak, Serdar, Bobo, Mehmet Sedef, Baki gibi genç isimlerin üzerinde durarak yaş ortalamasını 24'e kadar çekti. Sergen, Tümer, Okan, Cordoba, Emre, Ahmed Hassan gibi yaşlı oyuncularla yollar ayrıldı. Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandırdı. Runje ve Delgado'nun transferinden komisyon aldığı iddiaları üzerine UEFA Kupası'nda Brugge ile oynanacak maç öncesi avukatıyla beraber basın toplantısı yaptı. Yönetimin ilk başta kulübün resmî sitesinden düşüncelerini yayınlamasına izin vermemesi sıkıntı oldu. Beşiktaş, ligde lider Fenerbahçe'nin 8 puan ardından 3. sırada yer alıyor
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |