![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tigana runje baki mustafa d. kleberson sezon sonu da bobo yollanıp daha kalitelisi alınmalı gökhan ünal kayseri martinez sakarya mehmet y. fener (alınabilirse) gökdeniz trabzon (m.yozgatlı olmazsa) ceyhun ankaragücü yabancı bir de stoper alındımı tamam -----------------------------martinez------------------------ -------------------gökhan z.---------xxxxxxxx---------------- ibrahim t.-------------------------------------------ibrahim ü. ------------------------------koray-------------------------- mehmet y.--------ceyhun(delgado)--------rico----------ibrahim a. --------------------------gökhan ü.--------------------------
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
orta sahada sorunuz yok paşam olduktan sonra... martinez iyi seçim mehmet yozgatlı da ezik oldugundan olmazzz
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | |||
| |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | [quote=onurgulcemal;204252]orta sahada sorunuz yok paşam olduktan sonra... martinez iyi seçim mehmet yozgatlı da ezik oldugundan olmazzz[/quote o zaman gökdenizi koy ama ceyhun bu ülkedeki en büyük yetemeklerden biri
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | waLLa bi tigana gitsin takım beLLi bi hava yakaLar o zaman transfere fiLan ihtiyaç oLmaz....ahhh rasim kara ahhhhh...
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Runje Anlasılan Gönderilmeyecek... Ben Defansa kaliteli Yabancı ve Kaleye Türk Birisi Isterdim.. 1 yabancı Hakkımız Daha Olurdu. Orta Sahaya Bir Yabancı Daha Alabilirdik..
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibrahim uzulmez ve nobreyi unuttun mu yoksa yetersiz mi goruyosun burak?
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| haklısın Nobre de vardı tabiki...İbrahim Üzülmez evet bu sene iyi işler çıakrıyor ama senelerdir aynı..yani eski takım arkadaşları falan olsa...sahadaki oyuncular birazdaha tecrübeli olsa İbrahim Üzülmez bukadar sıyrılabilirmiydi bilmiyorum.... | ||
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
| |
| | #10 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali guneş trabzonsporla prensipte anlaşmış
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |