![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | rico,delgado varken alexin alnıması yanlış olur + alex sezon sonu ülkesine döne bilir balon haber bence | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ben haberin azda olsa doğruluk payı olacağı düşüncesindeyim. Ayrıca ricardinho ve delgado var iken neden alex i alsın ki demeyin. çnkü delgado ortasahanın ortasında veya ön liberoda daha etkili oynar. ricardinho ile alexte yanyana ayrıca alex ve ricardinho farklı iki oyuncu öncelikle alex ne kadarda sevmesek duran topları çok iyi kullanıyor atacağı yeri çok iyi biliyor. ancak ricardinhoda çok iyi top saklayabilir ve umulmadık anda inanılmaz paslar atabilecek ve koşan bir 10 numara. alex bize kesinlikle lazım olan bir adamdır fakat ne kadar doğru bir haber o tartışılır | ||
![]() |
![]() | #5 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #6 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hiç delgadoyu ortasahanın ortasında veya ön liberoya yakın oynarken gördün mü ? | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| heheheh görmedim...sen görmüşsün anlaşılan ama şöyle bişe var adamın fiziği belli oyun yapısı falan belli kağıttan bebek gibi..sakatlanmasından falanda belli oluyor zaten...yani böyle bir oyuncu ön libero garip geldi... | ||
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kesinlikle istemiyorum gelmesini ricardinho muz var bizim alex te kim delgado alexten iyidir
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |