![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende dernekte duymuştum alex haberini...bir kongre üyesi abimizin febe kongre üyesi olan bir arkadaşı söylemiş...alex yıllık 2.5 milyon euro alıyo...kezman'a 3.5 milyon euro aldığı için imza atmıyomuş...buda bi duyum ama gerçek payı olabilir...
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alex fenerde basarili olabilir, ama tekrar nobrede oldugu gibi, adam fenerde goller atsin attirsin, bizdede ajan gibi oynamasin, gelde isin icinden cik...yok abicim almiyalim biz hic gerekmez....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ii de kaynak fanatik buna kim inanır???? ayrıca aptalex e ihtiyacımız yok,nobrenin alex e diil bjk ruhunu taşıyabilecek birine ihtiyacı var ayrıca..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Appiah a hayir demem ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | demirören ocakta kesin kalıyormu ki sezon sonuna futbolcuyla anlassın!biri bana acıklasın...hemen baslamıs yeni sezonun transferlerine we de delgado , ricardinho yu aynı anda oynatamazken alex nerden cıktı bu kadar atılır... | ||
| |
| | #8 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yüksekbir ihtimal başkan kalacaktır çnkü kimse şuana kadar yanaşadı ayrıca bu saatten snra yeni birisi çıkarsa bence daha kötü olur | ||
| |
| | #10 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelmese bile haberleri dolaşsın parası artsın ezıkler zarar etsin
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |