![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yenilgilere alıştırıyorlar bizi.. yine dik gezmek için, adam gibi teknik direktörlere ve en az onun kadar adam gibi yöneticilere ihtiyacıımız var.. biz uzak değildik ki onlara.. sevgili tüzün ve stankoviçin mirasını alan, milne neler yaptı? lucesku, o kadar başarılı olduktan sonra, nasıl elbirliğiyle harcan dı!!! | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delikanli kardesim benim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş bu takıma değil renklere aşığız tamam.ancak iyi gunde kötü gunde desteğiz diye hep yenılsınler dibe vursunlar.olur mu boyle bir zihnıyet.bu nasıl yonetıcılık.ben utanıyorum yonetımın hatalarından ama onlar utanmıyo.bana en çok koyan şey sivas macının sonunda trıbunlarde ve stad etrafında yasanan olaylardı.kalk ankaradan git maça ve bunları yaşa.çocukken babamın elimden tutupta beni götürdüğü ulvili kadirli recepli maf lı günleri özlüyorum.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
ve başımızı dik kılan aşktır belki de, ama başarı da hakkımızdır bizim... platonik aşk'a hayır!!! Konu muhittin_abi tarafından (09-01-2007 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş mağlup ola ola bi hal olduk.neresinde hayır var bunun?kleberson yok.10 kişiyiz her maçta.ibrahim akın böyle devame derse okan koçun tahtına oturcak.baki şansız sadece.baştan üstüne çok gittik trübün olarak.şimdi de toparlayamadı kendini.bu takımdan hiçbirşey olmaz bu yıl.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| |
| | #8 | |||
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
| |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | farkında mısın gunluk yorum yapmadım ben genelden bahsettim ama biz çabuk unutuyoruz gecmişi..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |