![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Guest
| Kupaya 50 bin $ Beşiktaş ile birlikte G.Saray, W. Bremen ve Feyenoord takımlarının da katılacağı Antalya'daki Efes Cup 6'nın, birincilik ödülünün 50 bin dolar olduğu açıklandı. Turnuva sonunda ikinci olan takım 30 bin dolar, üçüncü olan takım 20 bin dolar kazanacak. Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | hazırlık maçı da olsa almak lazım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() | #16 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oyuncunu riske etmeye degmez bu rakam icin bence kaybetsek de önemli degil önemli olan iyi bir hazirlik maci olsun genclerin son durumunu görelim ..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Gidicem Antalya'ya da.Da anlamadığım konu niye WOW Center'da maçlar.Kundu çok uzak ya.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |