![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Ahmet Dursun o kadar kötü maç oynar(hatta oynamaz(!) hala tribünlerde ahmet dursun diye bağırılır.İlhan sakatken kendisine kapılarını açan takımı satar gider Almanya'ya hala tribünlerde ve taraftar forumlarında İlhan diye bağırılır.Çağdaş ne yaptı?Penaltı yaptırdı.Olabilir her futbolcu bunu yapabilir.Eğer tepki gösteririm diyorsanız kendi kalesine gol atan Toraman'a 30 metreden topu içeri alan Cordoba'ya Çirkeflikte sınır tanımayan Ahmed Hassana niye tepki göstermiyorsunuz????Çağdaş bu takımı mı sattı da anasına bacısına küfrediyorsunuz? (bu yazdıklarım bu foruma hitaben değil Tribünde küfredip bunu meşru göstermeye çalışanlar içindir.) | |||
![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar çağdaş bu takımdan gidecek adam tam bir kazma ben bunun hiç bir iyi oyununu göremedim. toroman ve cordoba konusuna gelince arada dağlar kadar fark var.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
Tek taraflı düşünüyosun Çağdaş a gelince vurun abalıya Toraman a gelince dağlar kadar fark war . Fark şu Çağdaş yerinde oynamıyor bir penaltı yaptırdı 1 puan kaybettik Toraman yerinde oynuyor 4-5 maç ve puanlar kaybettik. Toraman ın Cordoba nın yaptığı hataları hoş görebiliyorsan onu hoşgörmen gerekmez mi ?
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar o maçta herkes berbattı ama maç itibariyle en büyük hatayı yapan çağdaş tı ve haklı olarak fatura ona kesildi. ben o maçta kleberson a bile gıcık kaptım adamın brezilya lı olduğuna inanmak istemedim kazmalıkta çağdaş tan aşağı kalmadı.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Cordoba nın yediği gol kazmalık değlimiydi peki ona niye tepki yok.. Ben Çağdaş ı korumuyorum neden tek taraflı tepki war onu anlamıyorum... onun yaptığı hatayla gol yenmedi mi ? milleti almış bi Çağdaş düşmanlığı adam ağzıyla kuş tutsa gene de yaranamaz bu taraftara...
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #29 | |||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |