![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Brezilya (2002): 3-2-3-2 Marcos R.Junior---Lucio---Edmilson Kleberson---G.Silva Cafu------Rivaldo------R.Carlos Ronaldo---Ronaldinho Beşiktaş: 4-2-3-1 Runje İ.Toraman---G.Zan---Koray---İ.Üzülmez Kleberson---Serdar Burak (Ali)---Ricardinho---İ.Akın Nobre | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bize Kleberson'un yerine Appiah tarzı bir önlibero mu lazım? Geremi gelmiyor mu? Bırakın Djemba-Djemba'yı falan. İşte size Kamerun Milli Takımının genç 10 numarası Achille Emana. Tam aradığımız adam. Fransa ligini tanıyan mösyö uyan artık. Achille Emana ![]() Adı Soyadı: Achille Emana Edzimi Takımı: Toulouse FC (Fransa) Forma Numarası: 20 Pozisyon: Defansif Orta Saha, Sağ Kanat Doğum Tarihi: 05.06.1982 (Yaş: 24) Doğum Yeri: Yaoundé, ![]() Uyruk: ![]() Boy: 180 cm Kilo: 77 kg Ayak: Sağ Oynadığı Takımlar: Valencia, Toulouse Milli Takım: Kamerun Milli Takımı'nın 10 numarası. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı: Bir gercek var ki, kendi kuluplerinde banko oynayan yetenekler bizi asar, egri oturup dogru konusalim. Mavuba falan zaten hikaye...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
ama klebi satıp o parayla emanayı veya takas+parayla alabilsek daha sonra çok kar ederiz. bu adam şimdi 3.5-4 milyon euro etse bjk de 1-2 sene oynasın sonra direkt 7-8 milyon euroya alıcı bulur.. | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Geremi bana gore imkansiz degil, yasi basi gelmis, Chelsea'de sure almasina ragmen banko oynamiyor, belki Chelsea gondermek istese o da son yillarinda cebini doldurmak icin gelebilir bize. Ben asil Fransa'dan o genc yetenekleri, Mavubalari, Zokoralari alabilecegimize inanmiyorum, cunku o piyasa hakikaten cok karisik, Avrupanin en iyi kulupleri takip ediyor onlari. Ha, Ribery gibi daha henuz cikmamis bir yetenegi bulursak o ayri, ama Makoun, Mavuba gibi zaten isim yapmis ve yetenegini kanitlamis isimleri alabilecegimizi sanmiyorum, en azindan cok zor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
biz bu yumuşak ortasahayla başarılı olabilmemiz çok zor. paraya kıyılmalı, bu veya bu ayarda bir adam alınmalı. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bize Kleberson'un yerine Appiah tarzı bir önlibero mu lazım? Geremi gelmiyor mu? Bırakın Djemba-Djemba'yı falan. İşte size Kamerun Milli Takımının genç 10 numarası Achille Emana. Tam aradığımız adam. Fransa ligini tanıyan mösyö uyan artık. Achille Emana ![]() Adı Soyadı: Achille Emana Edzimi Takımı: Toulouse FC (Fransa) Forma Numarası: 20 Pozisyon: Defansif Orta Saha, Sağ Kanat Doğum Tarihi: 05.06.1982 (Yaş: 24) Doğum Yeri: Yaoundé, ![]() Uyruk: ![]() Boy: 180 cm Kilo: 77 kg Ayak: Sağ Oynadığı Takımlar: Valencia, Toulouse Milli Takım: Kamerun Milli Takımı'nın 10 numarası. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |