![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelecekse gelsin zaten kıl oluyorum uzadıkça iyice kıl olmaya başladım
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #4 | ||
| Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() Serhat için karar günüBeşiktaş yönetimi, Serhat Akın ile ilgili kararını bugün verecek. Anderlecht'ten ayrılacak olan golcü futbolcu için daha önce 1 milyon eruo'luk bir teklif yapan siyah-beyazlıların, bu rakamı arttırdıkları öğrenildi. Daha önce Serhat'a talip olan Köln'ün çekilmesiyle Beşiktaş'ın bu transferde bir adım öne geçtiği öğrenildi. Kaynak:Fotomaç | ||
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insan bu http://besiktasforum.net/forum/trans...lan-oyuncular/ listeye bakinca, serhatin piyasasi daha net belli oluyor..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #6 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar serhat iyi bir beşiktaşlı. fakat ailesi tümör örneğinde olduğu gibi onun aklına girip fenere gitmesine neden oldu. oda fenerin hata olduğunu gecte olsa anladı.serhatta bir problem olacagını sanmam fiyatta zorluk çıkarmaz ama bakalım takımımız bonservis verebilecek mi? umarım bize gelir çok faydalı olacagına eminim | ||
| |
| | #8 | ||
| Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() Serhat için kapıştılar!Köln'e giden Alman hoca, Serhat Akın'ın peşini bırakmıyor. Kartal da golcüyü iknaya çalışıyor. F.Bahçe'den Anderlecht'e transfer olan, ancak Belçika kulübüyle sorun yaşayan ve ayrılmak istediğini açıklayan Serhat Akın için hem Beşiktaş hem de Daum devreye girdi. Siyah-beyazlılar, genç golcüyü ikna etmek için uğraşırken, Köln takımının başına geçen Daum da eski talebesini almak için çabalıyor. SONUÇ ÇIKMAMIŞTI Daum'un patronluğunu yaptığı Köln'ün yetkilileri geçen hafta Belçika ekibiyle masaya oturmuş ancak sonuç alınamamıştı. Bunun üzerine siyah-beyazlılar devreye girerek, Serhat'ı geri dönmek için ikna turlarına başladı. Transferin, hafta sonuna kadar kesinlik kazanması bekleniyor. Kaynak:Fotomaç | ||
| | #9 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Serhat'ta sıcak gelişmeler! Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen temsilcimiz Serhat Akın Beşiktaş ile anlaşmak üzere. Anderlecht kulübünün gündemini tutan yerel basında çıkan haberlere göre Köln ile anlaşamayan Serhat Akın ve Anderlecht kulübü yetkililerinin Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı ve transferde önemli gelişmelerin olduğu belirtildi. Bugün bir araya gelen Anderlecht yönetiminin Beşiktaş'ın ısrarcı tutumu karşısında bonservis bedelinde indirim yapabileceği söylenirken, daha önce Türkiye'de forma giymek istemediğini belirten Serhat Akın'ın da Beşiktaş kulübü yetkilileri tarafından ikna edildiği öne sürüldü. 09.01.2007 ![]() Kaynak : SuperSpor.com dış haberler
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #10 | ||
| Guest
| eninde sonunda gelecek gibi, serhat ismi nedense hic düsmüyor gündemden... diger isimler bir iki günde unutuluyor.... ve öyle görünüyor ki baska da kimse gelmeyecek... haaa olur ya bekir mekir diye oyuncular alirlar... ben sahsen trsnaferden saymam bu tür oyunculari... | ||
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |