![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() birkeç şeye cevap vereyim sdc burak'ın ilk yarıdaki perfornmansını begnedim demiyorum ama burak bir patlama yapmıştı ilk haftalarda ve gerçekten o ara harika oynadı bikaç hafta,düşüşe geçene kadar,ve o haliyle bile milli takıma lınmaması konusunda konuştum,yoksa buraktan beklediğim ilk yarıda verdikleriinin bir kaç katı..Bide şunu söylim yanlış duymuşsun emin ol serhat fenerli.. He yönetimden beklerim alırlar,sonrada beşiktaşlı diye severim orası ayrı konu ama serhatı bu forma içinde görmek istemem..Bide chelse ve italyanan oyun kimliği bu ama bizim oun kimliğimiz şu zmana kdr asla kontratak yapan bi takım hüvityetinde değildi..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hep tartışmalar tigana üzerinden olduğu için hararetli tartışma oluyor ama beşiktaşlıyız,kardeşiz ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | seninle kafam güzel oldugunda anlasiyoruz galiba...hayret...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben serhatın menajeri değilim birader ama biraz mantıklı olmak lazım. bu adam senelerce anelka, nobre, tuncay, v.hooijdonk, rebrov, Beschastnykh, oktay, washington, k.anderson, ortega, baliç, rapajc, revivo gibi adamların arkasında yedek beklemesine rağmen Serhat Akın olmayı başardı. sağ açıkta oynadı yedek golcü oldu. bu adam nasıl gol kralı olacak??? bir de bjk den ilhan mansız ve feyyaz haricinde gol kralı çıkmış mı ki gol kralı olamayan adamı kendini kanıtlayamamış sayıyorsun??? senin şampiyonlar ligi olan tanıdığın türk topçu varsa önder de alalım..Serhat Akın 25 yaşında Ali Bilgin de. Burak ise 22. bu dünyaca ünlü golcülerin hepsi geldi geçti serhat kaldı. serhat fenerde kaç tane şampiyonluk yaşadı ve bu şampiyonluklarındaki katkısına bakarsan kendini nasıl kanıtladığını anlarsın. milli futbolcudur. daumun yüzünde takımdan ayrıldı ve anderlecht gibi şampiyonlar liginde oynayan takıma gitti. şansız sakatlıklar yaşamasa zaten onu şu an alabilma ihtimalimiz olmazdı. Konu ttarlabasi tarafından (03-01-2007 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |