![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
art of the football yani serhat akindan duydun ozaman da soylemistin ne diyeyim insallah dogrudur bide bidaha konustugun zmn nerde oynayacagi bellimiymis diye sor takima sag acik diye mi yoksa forvet aliniyo??
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | serhat akının alınma sebebi zaten hem forvet hemde sağ kanatta oynayabilme özelliğinden hem yönetim hemde tigana bu transferin gerçekleşmesini istiyor. Ayrıca Serhat için kulübünden haber bekleniyor. serhat akın ile her konuda anlaşıldı. | ||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gelirse faydali olur gelmezse de keyfi bilir..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() | hayrlıysa olsun artık kim iyi kim kötü olur kestiremiyoruz
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yaa yeter artık,takımımda daha fazla febeli görmek istemiyormmm!!!gelmesn kardeşim..
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | waLLa o zaman biz a.hassanı nie yoLLadık....onu da sağ kanada koy serhat kadar oynar...anLamıorum nedir bu ezikLi futboLcu aşkı....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Serhat için son 3 gün Anderlecht'ten ayrılmak istediğini açıklayan Serhat Akın için Beşiktaş'ın resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Anderlecht'in menajeri Herman van Holsbeeck, "Serhat'ın bonservis bedeli 2 milyon euro'dur. Köln ve Beşiktaş resmi tekliflerini yaptı. Serhat'ın nerede oynayacağı 3 gün içinde belli olur" dedi fotomaç
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |