![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Serhat için son 3 gün Anderlecht'ten ayrılmak istediğini açıklayan Serhat Akın için Beşiktaş'ın resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Anderlecht'in menajeri Herman van Holsbeeck, "Serhat'ın bonservis bedeli 2 milyon euro'dur. Köln ve Beşiktaş resmi tekliflerini yaptı. Serhat'ın nerede oynayacağı 3 gün içinde belli olur" dedi fotomaç
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | serhat akının alınma sebebi zaten hem forvet hemde sağ kanatta oynayabilme özelliğinden hem yönetim hemde tigana bu transferin gerçekleşmesini istiyor. Ayrıca Serhat için kulübünden haber bekleniyor. serhat akın ile her konuda anlaşıldı. | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anderlecht'ten ayrılmak istediğini açıklayan Serhat Akın için Beşiktaş'ın resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Anderlecht'in menajeri Herman van Holsbeeck, "Serhat'ın bonservis bedeli 2 milyon euro'dur. Köln ve Beşiktaş resmi tekliflerini yaptı. Serhat'ın nerede oynayacağı 3 gün içinde belli olur" dedi Vahap HACIOĞLU Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #66 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşlar bu oyuncunun Serhat olduğunu bana kişisel olarak soru yönelten arkadaşlara köşe yazımının akabininde söylemiştim zaten,başka isimler aramayın. 2 aydır tartışılan Lejyoner konusuda böylece resmen su yüzüne çıktı,Beşiktaş Serhat'la zaten anlaşmıştı ,iş sadece klübünü ikna etmeye kalmıştı,o görüşmeninde Ocak ayında başlayacağını zaten biliyorduk.Nobre'den sonra bu transferide sizlere önceden bildirmek beni mutlu etsede birçok arkadaşın bu transferden ötürü mutsuz olduğunu görünce ister istemez kaygılanıyorum. Serhat Akın bir Fenerbahçe artığı olarak görülmemeli bence,çünkü bu futbolcu Avrupa'dan Beşiktaş'a geliyor Fenerbahçe'den değil.... Fenerbahçe'li birçok kesim bu futbolcunun serbest bırakılmasının büyük hata olduğunu dile getirirken ,Beşiktaş'ın bu kozu lehine çevirecek olması bence yerinde bir yönetim hamlesidir. Serhat Akın'ın başarılı olmaması için hiçbir sebep yok,kaldı ki Nobre ile Fenerbahçe'de olan uyumunu da unutuyor bazı arkadaşlar.Onlara da hak veriyorum aslında ama şuanda oturup duygusallaşacak bir ortam değil,şuanda Fenerbahçe lig lideri ve Beşiktaş gerisinde,rakibi kendi silahınla deviremiyorsan onun silahını ona karşı kullanmak bazen işe yarar... yazı sahibi: Koray Düşova (art_of_football) | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence gelirse faydali olur gokhan gulec i paf a yollariz yada dursun orda sakatliklar falan mazallah lazim olabilir ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #70 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | solbek icin de kardesi gelir bonus olarak..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |