![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Kartal ‘Akın’ı ![]() Başkan sevmiyor Ligin ilk yarısında golcü sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, bu sorunu Serhat Akın transferiyle çözmeyi planlıyor. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen gurbetçi futbolcunun kulübü Anderlecht’le temasa geçen Siyah-Beyazlı yönetim, Belçika ekibine resmi teklifini sundu. Anderlecht Başkanı Roger Stock’un “Bir daha yüzünü görmek istemiyorum” yorumunu yaptığı Serhat için Belçikalıların cevabı transferi yönlendirecek. Tekliften haberdar Her fırsatta Anderlecht’ten ayrılmak istediğini dile getiren Serhat Akın da gelişmeleri FANATİK’e yorumladı. Beşiktaş’tan teklif aldığını doğrulayan golcü oyuncu, “Hareketliliği biliyorum ancak henüz bana resmi teklif gelmedi. Tabii ki Beşiktaş’ta oynamak isterim, ancak şartları öğrenmem gerekir. Gelişmeleri takip ediyorum” ifadesini kullandı. Serhat sakatlığı nedeniyle ligin ilk 3 ayında formasından uzak kalmıştı. Kaynak:Fanatik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Christoph Daum Serhat'ı kaptı ![]() Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln'ü çalıştıran Christoph Daum, Fenerbahçe'deyken eski öğrencisi olan Serhat Akın'ın transferini bitirdi.. ![]() Fenerbahçe'den sonra gittiği Belçika takımı Anderlecht'te sorunlar yaşayan milli futbolcu Serhat Akın'ın bugün Köln'e imza atacağı belirtildi. Alman kulübünden sızan bilgilere göre Serhat Akın'ın yarı sezonluğuna kiralık olarak transferi gerçekleştirildi.. Alman 2. Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen FC Köln, Serhat Akın'dan sonra kadrosunu daha da güçlendirdiği iddia edildi..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | solda ibrahim akin sagda serhat akin ve forvette sunay akin, kim tutar bizi ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | disappear dogru mu ????
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
bu nasi 3 gun ya anlamadim gitti 1 haftaddir 3 gun!!!!
__________________ BI fenerli OLARAK YASAMAKTANSA BESIKTASLI OLARAK OLMEYI TERCIH EDERIM | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |