![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Onlar fatih tekke'ye biçtikleri değeri ne çabuk unuttular. Onların fatihi 7 milyon da bizim Akın'ımız 700 bin mi.Onlar gökdeniz artı szymkowiak'ı verseler üste para isteriz. Bu beşiktaşın futbolcuları basın önünde ne değersiz arkadaşlar yaa..Kazma Hüseyin için gazeteler 5 milyon yazarken kleberson gibi bu ülkenin göreceği en büyük yıldızlardan birine 3 milyonu yakıştırıp yazamıyorlar.Yok elde kaldı el patladı gibi saçma sapan yazılar..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | szymkowiak alinirsa nerde oynayacak , delgado ve ricardinho yeter bize kimse bana klebersonun yerinde oynar demeyin bence oynayamaz o bolgenin futbolcusu degil bize savasci defansiv orta saha lazim
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben cok isterim szymkowiak ı ama ali gunes+700 bın dolarlık teklıfle
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ta ts bizi akndırmaya çalışıo dicem talip olan bizmişiz,şaka gibi ya, adam futbolu bırakmayı düşünüyorum,heran bırakabilirim diye roportaj veriyor 2 gün önce benim aklıllı yönetimim işini bitirmeye çalışıomuş,valla şaka gibi,allah böyle abuk subuk,aptalca transferlerden korusun..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu sitede bari yalan haberleri görmeyelim.gazeteler bizim takımımızı bozmaya,oyuncuların(örn İbrahim Akın gibi)psikolojisini bozmaya çalışıyor.herşey güzel bizde neler yazdıklarını görüyoruz diyelim burda.peki bu Karakartal.com - En İyi Beşiktaş Portali a ne oluyor.bu site neden yalan haberlere yer veriyor.kulüp buna karşı gelse iyi olur.biz neyse ama kleberson u düşünün saçma yazılardan dolayı adam belki gelmek bile istemiyordur. gelelim İbrahim Akın a.Bu adam değil mi son avr maçları ve liglerde bizi rico paşa ile galibiyetleri getiren.tam adam oldu derken neden satsın beşiktaş.tigana hasta değil bence.akıllı adam. Ve inanıyorum ki.İlk defa siyahi bi teknik direktörle/İLK DİYORUM) şampiyon olacaz bu sene. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |