![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | riquelme ve Iaquinta bence
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | walla ucmaya gerek yok ama cisse yi herkez istiyor yaaaaaaaa ben deli gibi istiyoru hemde adamı alsak noumayı falan aratmaz bize, oda bizim gibi deli,delgadoyu aynı takımda olan yani baselde eduardo yu alsınlar tabiki bide fenduno yu istiyorum, egerki gs juninhoyu alırsa yıldırım baskan elini cebine atsın artık adamların parası yok diyolar kimleri istiyo bide bizimkilere bak allahını seviyosan vidukayı artık sokaktaki çocuk istemiyo yaaaaaaa ne vidukası | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alvaro Recoba inanilmaz olur. Sene sonunda kontrati bitiyor ve dunyanin en iyi 10 numaralarindan biridir. 5 tane Alex eder en azindan. Bu adam'i kacirmamaliyiz.....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ortasahaya beni forvete sizden birini koysunlar bakın şimdikilerden daha iyi oynuyormuyuz oynamıyormuyuz... Çünkü bizde bjk ruhu var bjk ruhu.!!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |