|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
09-04-2006, 21:16 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | aynı tezahüratları yüzüncü yılda da yaptı bu taraftar.O zman çok iyiydi de şimdi mi çok kötü oldu tezahüratlar.Bence bunlar boş kelamlar.Herşey futbolcularda biter. o kadar kişi hep bir ağızdan cenaze marşı bile söylese beni inanılmaz heyacanlanırdır. Adamların çapsızlıklarını ve yeteneksizlerini taraftar bir yerlerini yırtsada kapatamaz!
__________________ DA DA DA | ||
09-04-2006, 21:17 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | guzel konu tezahurat bilincli bir sekilde zamana baglı olarak yapılmalı.tum taraftarlar macı ızlemelı her olaya rakıbın ve kendı futbolcusunun, hakemın her hareketıne anında takımı lehıne reaksıyon vermesı gerekır.kendı takımı ıcın degıl(alakasız klasık macla ılgısı olmayan sarkılarla)rakıp ve hakem ıcın bogucu bır hava yaratılması gerekır.ingiltere ornek verılıyor ama ben bologna-maccabı basketbol seyırcılerını hatta partızan seyırcısını ornek vermek ıstıyorum.bu sekıl destek bıreysel ozgurce ve bilincli olmalı.takım macı garantılerse ıstedıgını taraftarının da rakıbı ve hakemı bogucu destegıyle sahadan aldıgı andan ıtıbaren taraftar artık takım ıcın değil kendi keyfi için toplu olarak şarkılar söylemelidir.ancak bu sıstem ıcerısınde Beşiktaşın boyle bır taraftar kıtlesıne ulaşabılecegıne malesef uzulerek ıhtımal vermıyorum.malesef sistem takımı destekler gıbı gozuken, fakat asıl amacları kendı showlarını yapmak olan,stadın bır bolumunu dıger takım taraftarlarından ayrıcalıklı olarak bir sekılde ele gecırmıs,kendilerine gore ulkenın en ıyı takım taraftarı oldugunu ıddıa eden,takımı hatta ulkeyı sıyası yonden de yonetmeye talıp ,bir sezonda üc futbolcu gonderen,mali kongrelerı yonetım lehıne stadyuma cevıren grubların elınde. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |