![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam sımfdı kımsenın hakkını yemıyelım bsıktaslı olunmaz besıktaslı doguluır o bızım kalbımızın ıcınde ne aıle sewgısı ne yar sewgısı bu olaylar kalpten gelıyosa bızım tezauratlarımızda kalpten gelıyo ozaman ıcımızden geldıgı gıbı benım ıcımden su anda mars gelıyo ornegın... besıktasım benım bırıcık sewgılım yoktur senden baska benım sewdıgım!.... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ama mesala futbolcu gol kaçırdığında onu alkışlasak. ona moral versek. bir daha ki sefere belki ayakları titremeyecek. mesela odun çağdaş penaltı yaptırdığında ona moral verilseydi belki o değil de takımdaki diğer futbolcular daha bir moralli ve istekli oynayacaklardı. ben bizim taraftar tezahuratı iyi yapmıyor demiyorum. ama birazda moral motivasyon artırıcı olmalı. ben inanıyorum ki bizim futbolcuların tek ihtiyacı bu. yoksa en iyi kadro bizde. tek tek baktığımızda gidenlerde dahil hepsi milli takım da oynamış futbolcular. artık taraftar bir numara futbolcular kazma edebiyatını bırakmamız gerekir. hep birlikte kenetlenmeliyiz.onları kucaklamalıyız.yoksa hep gelen gider. bizde şapmiyon olmak için daha çok bekleriz. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şuanki oyunları tabiki iyi değil. ama ben hepsi milli oyuncu dedim. bu kadroya sadece bir veya iki çok kaliteli futbolcuya ihtiyacı var. yoksa aynı hatayı yaparız 13 tane gelir 13 tane gider. kulup borç batağına girer. bence bu futbolcuları motive etmeliyiz. | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | işte benim anlatmak itsediğim buydu. tamam kazmalar zaten var. ki 40 küsür futbolcu almışız bunların içinde mutlaka kazma olacaktır. çoğunu gönderdik içlerinde iyi olanlarda vardı. bu yönetimle bu kadar... ama bundan sonra taraftar daha bilinçli olmalıdır. futbolcusuna sahip çıkmalıdır. tezahuratını da ona göre yapmalıdır. noumayurekli sen benim ne demek istediğimi anladın zannedersem. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |