|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-04-2006, 08:52 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
Fenerbahçe’ye final mesajı! Sergen Yalçın çok iddialı: Bu sezon ligde aradığımızı bulamadık. Ama Türkiye Kupası kesinlikle bizim olacak Hazırlanıyorum! Üst üste kaybedilen puanlar ve bu nedenle oluşan gergin ortam Beşiktaş’taki bir numaralı gündem maddesi olurken, Sergen Yalçın’ın aklı fikri Türkiye Kupası’nda... Bu sezon ligde istenilen sonuçlara imza atamadıklarını dile getiren süper solak, “Bu kötü gidişin telafisi belli: Kupayı alacağız. Sakatlığım geçti, sadece fiziği eksiğim var. Şimdiden kendimi kupa finaline hazırlıyorum” diye konuştu. ‘Tepki doğru...’ Son beraberlikle üçüncülük yolunda avantaj teptiklerini belirten Sergen bu konudaki düşüncelerini de şöyle dile getirdi: “Rakip can derdinde. Bu nedenle motivasyonları hayli üst düzeydeydi. İlk golü yedikten sonra oyun planımız bozuldu. Taraftarın tepkisi doğru. Çünkü burası Beşiktaş ve her büyük kulüpte olduğu gibi burada da başarılı olursan baştacı edilirsin, aksi durumda eleştirilirsin...” Kaynak:fanatik | ||
|
10-04-2006, 13:08 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
__________________ hayat sana SİYAH dedikçe, sen BEYAZ ulan diye bağır... | |||
10-04-2006, 13:10 | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 21 | Alıntı:
| |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |