![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tespitler çok doğru da artık bi icraat yapsınlar. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne zaman alacaksınız alın artık 2 cok onemli hazırlık maçı gerıde kaldı bu maçlardaki eksiklere göre oyuncu alıcaklarsa lig maçlarını ve antremanları hiç izlememişler herhhalde
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Guest
| ya kardeşim Runje için gidiyorlar Mrmiç'i getiriyorlar bu yetmiyor şuan gündemde bi hırvat daha var adını hiç duymadığımız...nasıl bir futbolcu bilmiyorum....bana Martinez'i ve Popescu tarzında bir Stoperi getirsinler şimdilik yeter....ama mutlaka ve mutlaka Forvet şart.....sıralamaya koyacak olursak 1-> Stoper , 2-> Forvet , 3 ->Kaleci , 4->Ön Libero... | ||
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | en çok forvete ihtiyacımız var. gol atamıyoruz ve bu da açıkça görülen bir etken. defansa takviye yaptık diyelim, gol atamadıktan sonra çok iyi defansın olmus neye yarar. defans iii kötü bu ligde idare eder ama iyi bir golcü alırsak skor bakımından sıkıntımız azalmış olur. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben sol açık forvet ve defans istiyorum solda sorun var iki ibona kalıyor iş forvette de aynı tip oyuncular var daha değişik özellikleri olan bir forvet almak iyi olur defansa da topu defanstan iyi sokabilecek yanındakilere güven veren yanınaki defans oyuncularının nerde olması gerektiğin uyarabilecek biri | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |