![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Roque Junior'dan Kartala yeşil ışık ![]() ![]() Beşiktaş'ın gündemindeki Bayer Leverkusen'li savunma oyuncusu Roque Junior, Kara Kartal'a yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, "Beşiktaş'a gelirim. Pazarlığa da açığım" ifadesini kullandı. *** Kartal'ı isterim Brezilyalı Junior, "Sezon sonunda serbest kalıyorum. Para konusu kolay" dedi. Beşiktaş'ın transfer listesinin ilk sırasında bulunan Roque Junior yeşil ışık yaktı. Menajerler aracılığı ile siyah-beyazlı ekibin gündemine gelen 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun, "Türkiye'ye gitmemem için bir sebep yok. Beşiktaş'ta oynamayı isterim. Orada da Brezilyalı oyuncular olduğunu biliyorum. Sezon sonunda serbest kalıyorum. Kulübüm Bayer Leverkusen de her türlü kolaylığı gösterecektir. Yıllık 2.5 milyon euro kazanıyorum ama bu rakam üzerinde yine oturup konuşabiliriz. Beşiktaş benimle resmen ilgilenmeye başladığı anda masaya otururuz" dediği öğrenildi. kaynak fotomac
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() Siyah-beyazlıların gündemine gelen Leverkusenli Roque Junior, "Beşiktaş'a gitmek isterim. Kulübüm de kolaylık gösterir" dedi. Almanya'nın Bayer Leverkusen takımının Türkiye'deki temsilcisi Erdal Akagündüz'ün önerisiyle Beşiktaş'ın gündemine gelen Roque Junior, siyah-beyazlı ekibe yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye giderim. Orada Brezilya'nın önemli futbolcuları bulunuyor. Ricardinho'nun da Beşiktaş'ta oynadığını biliyorum. Beşiktaş formasını giymek bana gurur verir" ifadesini kullandı. 2.5 MİLYON EURO İSTİYOR Bayer Leverkusen'in bonservisini 1 milyon euro olarak belirlediği Roque Junior, "Kulübümün gereken kolaylığı göstereceğini biliyorum. Zaten sezon sonunda serbest kalıyorum. Ben ise Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro talep ettim. Ancak bu rakam üzerinde konuşup anlaşabiliriz. Resmi teklif geldikten sonra pazarlık yapabiliriz" şeklinde konuştu. Bayer Leverkusen'de forma şansı bulamayan Brezilya Milli Takımı'nın eski futbolcusu, Gheorghe Hagi döneminde Galatasaray ile anlaşma noktasına gelmiş ancak sarı-kırmızılı ekip tercihini Rigobert Song'dan yana kullanmıştı. FATİH DOĞAN | ||
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Veröffentlicht: 05.01.2007 - 12:34 Uhr Roque Junior wieder zurück Nach einer langwierigen Achillessehnenverletzungen ist Roque Junior gestern aus 6 monatiger Reha aus Brasilien zurückgekehrt. Wann der Verteidiger, der 2006 nur 2 Bundesliga-Spiele bestritt, wieder für Bayer spielen kann, ist unklar. Arkadaslar biraz arastirma yaptim bahsi gecen oyuncunun 6 aylik birsakatlik sonrasi daha ikihafta önce brasilyadan geldini,2006 senesinde yalnizca iki mac yapmis,ve takimda yine oynayip oynayamayacaginin MECHUL oldunu yaziyor.......! ![]() Tasfermarkt tan Alinti
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sakatligi ciddi ise aman uzak dursun..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sakatligi varsa gelmesin zaten cok sakatimiz var
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gelmeye hazır BEŞİKTAŞ'IN daha önce talip olduğu Roque Junior'un, siyahbeyazlı yönetime haber göndererek, "2 milyon euro karşılığında gelirim" dediği öğrenildi. Bayern Leverkusen'de forma giyen Brezilyalı futbolcu ile defans sorununu çözmek isteyen Beşiktaş'ın transfere sıcak baktığı ve Alman kulubüyle temasa geçtiği belirtildi. TIGANA'NIN da gelmesi yönünde görüş bildirdiği 31 yaşındaki oyuncunun bonservisinin 1.5 milyon euro olması yönetimi düşündürüyor. Tigana, başkan Demirören'e "Transferde çok fazla geciktik. Roque Junior, defans için tam aradığımız isim. Bir an önce alınırsa bizim için iyi olur. Bu konuda fazla zaman kaybetmeyelim" dedi. kaynak : fotomac
![]() |
![]() | #40 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |