![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | art_of_football; Almanya'da ki Leverkusen maçında rudi Vöeller ile bir görüşme yapıldığını öğrenmiştim,ben şahsen Teknik direktörlük teklifi olabilir diye düşünmüştüm ama sanırım Roque JR. için görüşmüşler.Bu transfer olabilir tabiki ancak kesinlik yok fakat kesin olan şu ki Defansa yabancı bir oyuncu gelecek... Bu arada Roque'nin riski bir hayli fazla çünkü bu sezon sadece 2 maçta 90 dakika oynadı.6 aylık bir sakatlık geçirdi ve takımda yoktu,henüz 15 gün önce idmanlara başlamışken ne kadarfaydalı bir transfer olacağı tartışılır... kaynak:forza | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Guest
| Top Kleberson'da Yönetim, Leverkusen'de şans bulamadığı için Beşiktaş'a gelmek isteyen Brezilyalı stoper konusunda şimdilik bekleme kararı aldı. Beşiktaş, Roque Junior transferinde adım atabilmek için Kleberson'un durumunun netleşmesini bekliyor. Bayer Leverkusen'de forma şansı bulamadığı için Beşiktaş'a gelmek istediğini belirten sambacı ile anlaşmak üzere olduğu bilinen yönetim, son kararını Kleberson'un transferi netleştikten sonra verecek. Alman ekibinde yılda 2.5 milyon euro kazanmasına rağmen, "2 milyon euro verin" geleyim açıklamasını yapan Roque Junior'a, "Şimdilik beklemede kal" mesajı gönderildi. GİTMESİ AN MESELESİ Teknik direktör Tigana'nın iyi bir stoper alınması konsundaki ısrarı nedeniyle menajerlerin önerdiği sambacıyı gündeme alan siyahbeyazlılar, Kleberson'un satışından gelecek para ile vatandaşını almayı planlıyor. Artık gidişine kesin gözüyle bakılan ve Olympiakos ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Kleberson'un Yunan ekibine imza atmasının an meselesi olduğu ve Roque Junior transferinin de her an bitebileceği öğrenildi. Sambacının bonservisi ise 1.5 milyon euro... Fatih DOĞAN | ||
![]() | #3 | ||
Guest
| Köln Bonn Düsseldorf - News Sport Kleinanzeigen Unterhaltung - EXPRESS online Roque super – aber Lockruf aus Istanbul Düsseldorf – Er spielte so, als ob er nie weggewesen wäre. Bayer hat einen gefühlten Neueinkauf für die Rückrunde. Beim Wintercup in der Düsseldorfer LTU-Arena überzeugte Roque Junior durch seine ungeheure Präsenz, sein sicheres Stellungsspiel und seine Kopfballstärke. Ob der Brasilianer aber tatsächlich nach seiner Achillessehnen-OP und einer 13-monatigen Leidenszeit noch einmal in Leverkusen durchstartet, ist offen. Dem Weltmeister liegt ein Angebot von Besiktas Istanbul vor. Der türkische Spitzenklub lockt den 30-jährigen mit einem Jahresgehalt von 2,5 Millionen Euro – netto versteht sich. Leverkusen wurde eine Million Euro Ablöse angeboten, wenn sie den Defensivstrategen noch vor dem Rückrundenstart abgeben sollten. Bayers Klubchefs stecken in einer Zwickmühle. Stimmen sie einem Blitztransfer zu, könnten sie noch einmal Kasse machen. Schließlich kann Roque Junior nach der Saison ablösefrei gehen. Sportlich wäre der Weggang ein riesiger Verlust. Bayer-Coach Skibbe ist angetan von der überraschend guten Verfassung Roques. Nur zur früh einsetzen, will er den Brasilianer nicht. „In Aachen steht er noch nicht in der Startelf. Das käme zu früh“, sagte Skibbe. -------------------------------------------------------- Bu haber dün bir alman sitede yayinlandi... kisaca bunlar yaziyor: roque junior uzun sakatlik döneminden sonra iki haftadir takimla calismalara basladi ve son oynadiklari hazirlik karsilasmalarinda cok basarili bir performans gösterip herkesi sasirtti... Besiktas bu oyuncuya teklifte bulunmus,yillik 2,5 euro ve 1 milyon bonservis bedeli.Leverkusen satip satmayacagina karar vermekte zorlaniyor... | ||
![]() | #4 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() senin için söylemiyorum ; dediğim gibi birisi imzayı çakmadan %100 BJK de demiceksin...hatta bazı arkadaşlar şuralarda çıkardıkları kadroya bile koydular ![]() | |||
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Roque Junior gelirse elimizde patlar.Üç senedir Leeds,Siena ve Leverkusen takımlarında kariyeri tepe taklak düşüş içinde.Bize bitmiş adamları getirmesinler artık.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bu sezon hiç forma giymedi LEVERKUSEN'DE 3'üncü sezonunu geçiren Roque Junior, bu sezon hiçbir resmi maçta forma giymedi. Sakatlıktan yeni kurtulan sambacı, sadece takımının 16 Ocak'ta oynadığı bir hazırlık maçında görev aldı. Daha önce Palmerias, Milan, Leeds United ve Siena formalarını giyen sambacı, 48 kez de milli oldu. Roque Junior, Brezilya'nın 2006 Dünya Kupası'ndaki kadrosunda ![]() Geçen sezon 17'si ilk 11'de olmak üzere 18 maçta forma giyen Roque Junior, gol atma başarısı gösteremedi. 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu 1.86 boyunda ve 73 kilo ağırlığında.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |