![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Kartal’a dev stoper ![]() Bir yandan kongre hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören diğer taraftan ise Jean Tigana’nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Defansa takviye düşünen Siyah-Beyazlılar, Paris Saint Germain’in stoperi Sammy Traore için nabız yoklamaya başladı. 1.93 boyundaki Malili futbolcunun, vatandaşı Tigana’nın çalıştırdığı Kara Kartal’a çok sıcak baktığı bildirildi. Fransız Kulübü PSG ise sezon başında Nice’den transfer ettiği 30 yaşındaki oyuncu için kapıyı 1.5 milyon Euro’dan açtı. Orhan YILDIRIM Kaynak : FANATİK | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tanimiyorum...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ben izledim damı süper bir oyuncu.Hemde boyu çok uzun olmasıyla birlikte hava hakimiyeti çok üstün.Furağan toplarda da bize çok gol kazandıracak bir isim inşallah alınır.Gökhan birlikte izlwmwk çok iyi olur. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Rozenhal dan daha iyi bir adam ama bu kadar yaşlı adam alınacaksa Roque Junior daha isabetli bir tercih bence. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |