![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | İlk golde gökhanın hatası büyüktü , bu golden sonra takımın gardı düştü , kendisine çok güveniyor , son adam olarak çok riske giriyor tabi hata yapıyor, seyircinin gösterdiği aşırı ilgiyle kendini puyol zannetmeye başladı , henüz erken 3 günde büyük topçu olunmuyor...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #114 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gökhan zan türkiyenin en ii defans oyuncusu, ben onu cok beyeniyorum, ve yilin transferi olarak görüyorum, allah seni kötü gözden ve sakatlikdan korusun...ayrica cooook ii bir insan..o tek basina ailesini gecindiriyor, kardeslerini falan yani....helal sana
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Gökhanın aldığı parayı ben alsam mahalleyi geçindiririm , bu ülkede 380 milyon maaşla kira verip 5 kişilik aile geçindirenler var...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | türkiyenin son yıllarda b.korkmazdan sonra yetiştirdiği gözü kara mücaedeleci,güçlü ve beşiktaşlı bi oyuncumuz..ben cok seviyorum gökhanı mücadelesinden dolayı
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hepsine katılıyorum çağla gökhan türkiyenin tartışmasız en iyi defans oyuncusu ve de cok efendi bi oyuncu
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #119 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sen dedigin o insanlar futbolcu olmadigina göre...bu ülkede o parayi alip kimse yardim yapmayan oyuncularda var...ve demek istedigim sey:gökhanin gözü paraad falan degil, biz cok oyuncu gördük paragöz olan, only money can judge you desem.....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #120 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Besiktasimizda, BESIKTASIMIZ icin oynayan tek futbolcu suan, Helal olsun sana Gökhan Zan...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |