![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #201 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | |||
![]() |
|
![]() | #202 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gökhan zan barca da rahat oynar ama anlamdığim benim serkan balcı olayı serkan balcıyı ihyacı yok bjk nın daha gerekli yerleri war kardeşim ya alalalaa
__________________ ![]() ![]() KARAKARTAL | ||
![]() |
![]() | #204 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dogru söylüyorsun gökhan barcadada rahat oynar, ama konu arsenal.....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #205 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bizi onlarla karsilastirmak buyuk hata olur. Fransa ve Hollanda oyuncu kayniyor ve PSV ve Lyon artik sistemi oturtmus olan takimlar ve onlarda yabanci sinirlamasi yok, bizim ligimizde mesela Gokhan Zan gitse onu aratmayacak herhangi bir alternatif var mi? Ben goremiyorum...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #206 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | 10 milyon dolar iyi para,yönetim gönderebilir eğer haber gerçekse
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #207 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 10 milyon iyi para ama onun yerine alacagimiz birisini düsünürsek az da ola bilir. Bence yönetim 15 den asagi vermeyiz derse is biter ve Arsenal yatirir parayi masaya, onlar icin pek büyük problem olmaz. Bence yönetim mutlaka diretsin ve alirlar da. Sonunda hem bize hem onlara hem türk futboluna faydali olur... | ||
![]() |
![]() | #209 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | woooooooooooooooowwwwww insallah hayirli olur gokhan icin tabi eger haber dogruysa. ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |