![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
Guest
| Gökhan Zan: Hedef kupa! Omzundan sakatlanan Beşiktaş’ın genç yıldızı Gökhan Zan tamamen iyileştiğini söyledi. Türkiye Kupası’nda Ankaragücü ile oynanacak karşılaşmanın önemine değinen milli futbolcu, “Kupada kaderimizi Ankaragücü maçı çizecek. Bu yüzden hem Antalya hem de İstanbul’daki hazırlık karşılaşmalarında oynayıp riske girmeyeceğim. Kendimi kupaya saklayacağım” açıklamasını yaptı Kaynak:Fanatik | ||
|
![]() | #292 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu çocuğun ailesine de yani böbrek hastası annesine ve hasta olan kardeşine de beşiktaş bakıyor diye biliyordum oyüzden vefalı çıkar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #293 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | "Arsenal'den teklif almadım" Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, Arsenal'den teklif almadığını belirterek, hedefinin Avrupa'da büyük bir kulüpte futbol oyanamak olduğunu söyledi. İngiliz basınında, kendisinin Arsenal'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin bile onur verici olduğunu ifade eden Gökhan Zan, "Arsenal'den teklif almadım. Menajerim bu konuyla ilgilleniyor. Kulübüme de bir teklif gelse zaten doğrulanırdı. Her futbolcunun hayali Avrupa'da futbol oynamaktır. Ancak benim hedefim, Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak. İnşallah hedefim doğrultusunda ilerlerim. Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum, Beşiktaş da Avrupa standartlarında bir takım. Eğer gidersem, dev bir takıma gitmek isterim. Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil etmek isterim. Arsenal için İngiliz basını benimle röportaj yaptı. Ama bu olay ne kadar doğru hiç bilmiyorum" dedi. Kamp ortamının oldukça neşeli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Mükemmel bir ortamdayız. Saha ortamımız çok güzel. Arkadaşlarımız ve birbirimize olan dayanışmamız çok iyi düzeyde. İlk 5 gün içerisinde iyi biri şekilde kondisyon sağladık. Hocamız da bize hem kondisyon, hem de verdiği taktikle beraber, idmanızı neşeli ve sağlıklı bir şekilde devam ettiriyoruz. Hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar ne kadar ölçü olmasa bile, çok önemli. Çünkü üst düzey takımlarla oynayacağız. En azından kendimizi sınayacağız. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtacağız. Eksikliklerimizi de göreceğiz. Ankaragücü maçına kadar hazır olmalıyız. İnşallah Ankaragücü maçını atlatıp, lige iyi bir şekilde başlarız" diye konuştu. Sakatlığını da değerlendiren siyah beyazlı futbolcu şunları söyledi: "Bu sene daha ilk defa sakatlandım. Onun da antrenmanla alakası yok. Bursaspor maçında omzumdan sakatlandım. Benim sık sakatlanmam geçen seneydi. O da bir adele sorunundan dolayı ağır bir sakatlık geçirdim. Ondan sonra kamp dönemi geçirmediğim için bünye olarak zayıf kaldım. Ancak bu sezon başı kendime çok iyi bakıyorum, tüm antrenmanlarıma katıldım. Şansız bir şekilde omzum çıktı. Bu sakatlık sadece bir talihsizlik. Bu sezon başında gayet başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak başarılı olmak yetmiyor, önemli olan bu başarının devamlılığını getirmek." Gökhan Zan, teknik direktör Jean Tigana'dan gayet memnun olduklarını söyleyerek, "Basında bazı haberler çıktı. Bunların doğruluğunu bilmiyorum. Biz de tatildeydik o dönemde. Biz futbolcularız, burada işçiyiz. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtmak, oyun disiplinini elden bırakmamak bizim görevimiz. Bu olay, hocayla yönetim arasındadır. Bize yorum yapmak düşmez. Geçen sene sakatlığım nedeniyle hiç oynamadığım dönemde Tigana takımın başına geldi. Takımdan 3-4 ay ayrı kalmıştım. Hatta bu dönemde her yere gidip gelmişim, haberim yoktu. Basından takip ettim birçok şeyi. Sağolsun hocamız ve yönetimimiz bana destek çıktı. Tigana, maçlarda şans vererek bana sahip çıktı. Hocamıza teşekkür edebilmek için maksimum seviyede mücadele etmek zorundasınız. Futbolcunun yapması gereken 3 ana temel şeyi yapıyorum; birincisi çalışmak, ikincisi çalışmak, üçüncüsü de çalışmak. Benim felsefem bu doğrultuda" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın defansının çok kaliteli olduğunu vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, "Beşiktaş kalecisi gayet iyi bir kaleci, ancak şanssızlıklar geçirdi. Adaptasyon sorununu atlatamadı. Antalyaspor'dan 4 gol yedik. Eğer o golleri yemesek, en az gol yiyen takım olacaktık. Bir takım 11 kişiden oluşur. Toplu halde defans ve ofans yapmalıyız. Son Dünya Kupası'na baktığımızda tüm defans oyuncularını gördük. Onlar da hata yapabiliyor, biz de yapıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için çok çalışıyoruz. İkinci yarıda inanıyorum ki Beşiktaş, Türkiye Ligi'nin en az gol yiyen takım olacak. Bizim defansımız gerçekten çok kaliteli. Bir milli takım defansı gibiyiz. Yabancı bir futbolcu transfer olsa başımızın üstünde yeri var. Biz onlardan çok şey bekliyoruz. Kim gelirse gelsin, takımıza fayda sağlayacaksa her zaman kapımız ona açıktır" dedi. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndan elenmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Avrupa'da tecrübe eksikliği değil de sakatlıklarımız, şanssız son saniye golleri, hakem faktörleri var. Dünya Kupası'nda görev alan hakemler ile bizim hakemlerimiz arasında hiç fark yok. Yanlış anlaşılmasın. Çok kaliteli hakemlerimiz var. UEFA Kupası'ndan elenmemizde hakem faktörünün büyük rol oynadığını düşünüyorum" Oyun stili olarak Alpay'ın hırsını takdir ettiğini açıklayan Gökhan Zan, "Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Cannavaro'nun da oyun stili, çabukluğu, ilk toplara müdahalesi, oyun sezgisi, oyunu yönlendirmesi ve defansın beyni olmasını çok takdir ediyorum. O da hata yapıyor. Ama defans futbolcularının üzerine çok gitmemek gerekiyor. Tayfur Abi'yi kişiliği, insanlığı, Ergün Penbe ve Hakan Şükür'ü beyefendiliğiyle çok beğeniyorum. Onları örnek alıyorum. Bu futbolcuların Türk futboluna yaptıkları ortada" şeklinde konuştu. Hiçbir forvet oyuncusundan çekinmediğini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Defans oyuncusu, konsantrasyonundan biraz da olsa kaybettiği zaman, amatör futbolcu bile olsa karşısında, ona da mağdur olur. Ancak konsantrasyonu üst seviyede olan bir defans oyuncusu, her forvetin karşısında durabilir. Türkiye'den Fatih Tekke, Hakan Şükür, Sinan Kaloğlu, Ümit Karan, Bobo ve Nobre çok iyi forvet oyuncuları" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'deki defans problemine de değinen Gökhan Zan, şunları söyledi: "Lugano ve Edu çok kaliteli futbolcular, ama uzak yerden geldiler. Bir şekilde uyum sağlayamamış olabilirler. Biraz zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Benim onları değerlendirmem pek doğru olmaz. Ancak Servet ile aralarında şu an için pek fark olduğunu düşünmüyorum. Gökhan Zan, İnönü Stadı'nda üzerlerinde bir baskı oluşmadığını da ifade ederek, "Çok büyük taraftarımız var. Rakiplerimiz bizim stada gelmek istemiyorlar. Bizim için pozitif yönde etki sağlıyor. Çok da Fair Play çerçevesi içerisinde bir seyircimiz var. Her tribünde istenmeyen sözler söylenebilir, ama bizim tribünümüzde bu tür şeyler pek olmuyor. Birçok rakip takımdaki arkadaşlarım, "Keşke sizin gibi seyircimiz olsa" diyor. Rakip olarak Fenerbahçe Stadı'nda da bu etkiyi görüyorum. Ancak bizim statta onların yarısı kadar taraftar olmasına rağmen, iki kat seyirciye bedelmiş gibi geliyor. Sezon başından bu yana bizi destekleyen ve hep yanımızda olan taraftarlara ne kadar teşekkür etsek az. İnşallah onlarla beraber yakaladığımız başarıya yeniden ulaşırız" diye konuştu. 08.01.2007 ![]() Kaynak : DHA
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #294 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Beşiktaş'ın tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Zan, Arsenal'den teklif almadığını belirterek, hedefinin Avrupa'da büyük bir kulüpte futbol oyanamak olduğunu söyledi. ![]() İngiliz basınında, kendisinin Arsenal'e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin bile onur verici olduğunu ifade eden Gökhan Zan, "Arsenal'den teklif almadım. Menajerim bu konuyla ilgilleniyor. Kulübüme de bir teklif gelse zaten doğrulanırdı. Her futbolcunun hayali Avrupa'da futbol oynamaktır. Ancak benim hedefim, Avrupa'da büyük bir kulüpte oynamak. İnşallah hedefim doğrultusunda ilerlerim. Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum, Beşiktaş da Avrupa standartlarında bir takım. Eğer gidersem, dev bir takıma gitmek isterim. Türkiye'yi de en iyi şekilde temsil etmek isterim. Arsenal için İngiliz basını benimle röportaj yaptı. Ama bu olay ne kadar doğru hiç bilmiyorum" dedi. Kamp ortamının oldukça neşeli olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, "Mükemmel bir ortamdayız. Saha ortamımız çok güzel. Arkadaşlarımız ve birbirimize olan dayanışmamız çok iyi düzeyde. İlk 5 gün içerisinde iyi biri şekilde kondisyon sağladık. Hocamız da bize hem kondisyon, hem de verdiği taktikle beraber, idmanızı neşeli ve sağlıklı bir şekilde devam ettiriyoruz. Hazırlık maçları yapacağız. Bu maçlar ne kadar ölçü olmasa bile, çok önemli. Çünkü üst düzey takımlarla oynayacağız. En azından kendimizi sınayacağız. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtacağız. Eksikliklerimizi de göreceğiz. Ankaragücü maçına kadar hazır olmalıyız. İnşallah Ankaragücü maçını atlatıp, lige iyi bir şekilde başlarız" diye konuştu. Sakatlığını da değerlendiren siyah beyazlı futbolcu şunları söyledi: "Bu sene daha ilk defa sakatlandım. Onun da antrenmanla alakası yok. Bursaspor maçında omzumdan sakatlandım. Benim sık sakatlanmam geçen seneydi. O da bir adele sorunundan dolayı ağır bir sakatlık geçirdim. Ondan sonra kamp dönemi geçirmediğim için bünye olarak zayıf kaldım. Ancak bu sezon başı kendime çok iyi bakıyorum, tüm antrenmanlarıma katıldım. Şansız bir şekilde omzum çıktı. Bu sakatlık sadece bir talihsizlik. Bu sezon başında gayet başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak başarılı olmak yetmiyor, önemli olan bu başarının devamlılığını getirmek." Gökhan Zan, teknik direktör Jean Tigana'dan gayet memnun olduklarını söyleyerek, "Basında bazı haberler çıktı. Bunların doğruluğunu bilmiyorum. Biz de tatildeydik o dönemde. Biz futbolcularız, burada işçiyiz. Hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtmak, oyun disiplinini elden bırakmamak bizim görevimiz. Bu olay, hocayla yönetim arasındadır. Bize yorum yapmak düşmez. Geçen sene sakatlığım nedeniyle hiç oynamadığım dönemde Tigana takımın başına geldi. Takımdan 3-4 ay ayrı kalmıştım. Hatta bu dönemde her yere gidip gelmişim, haberim yoktu. Basından takip ettim birçok şeyi. Sağolsun hocamız ve yönetimimiz bana destek çıktı. Tigana, maçlarda şans vererek bana sahip çıktı. Hocamıza teşekkür edebilmek için maksimum seviyede mücadele etmek zorundasınız. Futbolcunun yapması gereken 3 ana temel şeyi yapıyorum; birincisi çalışmak, ikincisi çalışmak, üçüncüsü de çalışmak. Benim felsefem bu doğrultuda" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın defansının çok kaliteli olduğunu vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, "Beşiktaş kalecisi gayet iyi bir kaleci, ancak şanssızlıklar geçirdi. Adaptasyon sorununu atlatamadı. Antalyaspor'dan 4 gol yedik. Eğer o golleri yemesek, en az gol yiyen takım olacaktık. Bir takım 11 kişiden oluşur. Toplu halde defans ve ofans yapmalıyız. Son Dünya Kupası'na baktığımızda tüm defans oyuncularını gördük. Onlar da hata yapabiliyor, biz de yapıyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için çok çalışıyoruz. İkinci yarıda inanıyorum ki Beşiktaş, Türkiye Ligi'nin en az gol yiyen takım olacak. Bizim defansımız gerçekten çok kaliteli. Bir milli takım defansı gibiyiz. Yabancı bir futbolcu transfer olsa başımızın üstünde yeri var. Biz onlardan çok şey bekliyoruz. Kim gelirse gelsin, takımıza fayda sağlayacaksa her zaman kapımız ona açıktır" dedi. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'ndan elenmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Avrupa'da tecrübe eksikliği değil de sakatlıklarımız, şanssız son saniye golleri, hakem faktörleri var. Dünya Kupası'nda görev alan hakemler ile bizim hakemlerimiz arasında hiç fark yok. Yanlış anlaşılmasın. Çok kaliteli hakemlerimiz var. UEFA Kupası'ndan elenmemizde hakem faktörünün büyük rol oynadığını düşünüyorum" Oyun stili olarak Alpay'ın hırsını takdir ettiğini açıklayan Gökhan Zan, "Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Cannavaro'nun da oyun stili, çabukluğu, ilk toplara müdahalesi, oyun sezgisi, oyunu yönlendirmesi ve defansın beyni olmasını çok takdir ediyorum. O da hata yapıyor. Ama defans futbolcularının üzerine çok gitmemek gerekiyor. Tayfur Abi'yi kişiliği, insanlığı, Ergün Penbe ve Hakan Şükür'ü beyefendiliğiyle çok beğeniyorum. Onları örnek alıyorum. Bu futbolcuların Türk futboluna yaptıkları ortada" şeklinde konuştu. Hiçbir forvet oyuncusundan çekinmediğini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Defans oyuncusu, konsantrasyonundan biraz da olsa kaybettiği zaman, amatör futbolcu bile olsa karşısında, ona da mağdur olur. Ancak konsantrasyonu üst seviyede olan bir defans oyuncusu, her forvetin karşısında durabilir. Türkiye'den Fatih Tekke, Hakan Şükür, Sinan Kaloğlu, Ümit Karan, Bobo ve Nobre çok iyi forvet oyuncuları" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'deki defans problemine de değinen Gökhan Zan, şunları söyledi: "Lugano ve Edu çok kaliteli futbolcular, ama uzak yerden geldiler. Bir şekilde uyum sağlayamamış olabilirler. Biraz zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Benim onları değerlendirmem pek doğru olmaz. Ancak Servet ile aralarında şu an için pek fark olduğunu düşünmüyorum. Gökhan Zan, İnönü Stadı'nda üzerlerinde bir baskı oluşmadığını da ifade ederek, "Çok büyük taraftarımız var. Rakiplerimiz bizim stada gelmek istemiyorlar. Bizim için pozitif yönde etki sağlıyor. Çok da Fair Play çerçevesi içerisinde bir seyircimiz var. Her tribünde istenmeyen sözler söylenebilir, ama bizim tribünümüzde bu tür şeyler pek olmuyor. Birçok rakip takımdaki arkadaşlarım, "Keşke sizin gibi seyircimiz olsa" diyor. Rakip olarak Fenerbahçe Stadı'nda da bu etkiyi görüyorum. Ancak bizim statta onların yarısı kadar taraftar olmasına rağmen, iki kat seyirciye bedelmiş gibi geliyor. Sezon başından bu yana bizi destekleyen ve hep yanımızda olan taraftarlara ne kadar teşekkür etsek az. İnşallah onlarla beraber yakaladığımız başarıya yeniden ulaşırız" diye konuştu. (DHA)
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
![]() | #295 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ADAMLAR ALACAKLARI ADAMI BİKERE 2-3 SENE İNÇELİYORLAR O İNCELEMELER BİTTİYSE ancak anlaşma yaparlar.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() İngiltere'den teklifler alan Gökhan Zan, "Arsenal gibi büyük bir takımın beni istemesi hem benim hem de Beşiktaş için onurdur. Fakat gitme kararını kulübüm verir" şeklinde konuştu. Beşiktaş'ta sakatlığı geçen ve Efes Cup'taki Galatasaray maçıyla sahalara dönen Gökhan Zan SABAH'a konuştu. İkinci yarıya yönelik mutlu mesajlar veren milli futbolcu, "Antalya kampı güzel geçti. Umarım üzülceğimiz değil, mutlu olacağımız günler daha çok olur" dedi. * Sakatlığın ne durumda? Araya devre arasının girmesiyle 1.5 aylık sıkı bir tedavim oldu. Eğer sezon ortasında olsaydı fizik ve kondisyon açısından benim için kötü olurdu. Kleberson ve Koray, 5-6 hafta oynamadılar. Ben sadece iki karşılaşmada forma giymedim. * Kamp dönemi nasıl geçti? En iyi şartlarda çalıştık en güzel ortamda kaldık. Türkiye Kupası maçında Ankaragücü'ne karşı tam hazır olacağımızı düşünüyorum. * Senin oynamadığın iki maçı Beşiktaş kaybetti. Ne diyeceksin? Evet Leverkusen ve Gençlerbirliği maçlarını kaybettik. Ama bu yenilgilerin sebebi benim olmamam değil... Takım içinde ben felsefesi diye bir şey yok. Biz bir ekibiz ve alınan sonuçların hepsi iyisiyle kötüsüyle bu takıma ait... KIYASLAMA YANLIŞ * Beşiktaş'ın defansı milli takımda da oynuyor bu kadar eleştiri yok. Düşüncen ne? İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve ben milli takımda yer alıyoruz. Orada başarılıyız oynuyoruz da Beşiktaş'ta mı oynamıyoruz? Beşiktaş az gol yiyen bir takım. Milli takımla kulüp takımını kıyaslamamak lazım. Her hafta maç oynamak farklı bir durum. Çünkü biz milli takımla üç ayda bir maç yapıyoruz. * Eleştiriler ağır o zaman? Bizi bundan dolayı çok fazla eleştirmenin faydası yok. Bunun dozajı iyi ayarlanmalı. Eğer eleştiriler bilinçsizce yapılırsa, futbolcu da kaybedilir * Zago ve Ronaldo'nun sana faydası oldu mu ? Zago ve Ronaldo benim için bir öğretmen gibiydi. Onlar Beşiktaş için birer efsane... 100. yılı yaşamış futbolcular ve saygı duyulmayı hak ediyorlar. Onlardan çok şey öğrendim. Antrenmanlardan sonra konuştular. Onların bu takımdan gitmemesi gerekiyordu. Çok üzüldüm. * Ricardinho kendini toparladı. Ama Delgado bir türlü uyum sağlayamadı. Neden sence? Delgado'nun farklı özellikleri ve yetenekleri var. Ricardinho takıma yaptığı katkılarla kendini kabul ettirdi. Aynı şekilde Delgado çok sakatlandı o da takıma yeri geldiğinde katkı sağlayacaktır. SÖZLEŞMEM VAR * Arsenal'in seni istediği çok gündeme geliyor. Gider misin? Bana doğrudan teklif yok. Zaten böyle bir teklif önce kulübe gelir. Benim hâlâ sözleşmem devam ediyor. Ben de basından takip ediyorum. İngiliz gazeteleri yazmış. Arsenal gibi büyük bir takımdan istenmek beni onurlandırır, camiayı onurlandırır. İngiltere'de oynamayı isterim. Şu an için benim çok fazla içinde olmadığım bir durum. FATİH DOĞAN Kaynak:Sabah | ||
![]() | #298 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kötü maçlar bizi olumsuz etkiledi. İkinci yarı biz de gülmek istiyoruz. Defans oynamak hiç kolay değil. Savunma, forvette başlar". Beşiktaş defansının bel kemiği olarak gösterilen Gökhan Zan, içini FOTOMAÇ'a döktü. Sezona iyi başladığını, yükselen bir grafik çizdiğini ama omuzundaki bağlar yırtıldığı için önemli maçlarda takımdaki yerini alamadığını belirten Gökhan, "Neyse ki araya devre arası girdi de, 1.5 aylık tedavi sürecinde fazla maç kaçırmadım. Yoksa fizik, kondisyon ve HAVAYI NiHAYET YAKALADIK İlk yarıda alınan kötü sonuçların, herkes gibi kendilerini de olumsuz etkilediğini belirten Gökhan, "Sadece bizi değil ailemizi, arkadaşlarımızı da etkiliyor. Eve gidince yüzümüz gülmüyor, konuşmak istemiyoruz. Takım olarak biz de neşe içinde olacağımız günleri bekliyoruz. Hepimiz kahkahalarla gülmeyi özledik" dedi. Antalya kampında eski neşeli ortamlarını yeniden yakaladıklarını söyleyen genç yıldız, "İkinci yarıya bu moralle başlayacak olmamız büyük bir avantaj olacak" dedi. SAVUNMAK EN ZOR iŞTiR Başarının gelmesi için tüm takımın fedakârlık göstermesi gerektiğini belirten Gökhan şöyle devam etti: "Mesala, sadece savunma oyuncuları defans yapmaz. Benim oyun anlayışımda defans orta sahadan, hatta hücumdan başlar. Benim, 'Bu takıma dünyanın en iyi stoperlerini getirin, eğer ileriden savunma başlamıyorsa, gerideki iki stoperin yapacağı bir şey olamaz' sözüm yanlış anlaşıldı. Bunu, kimseyi üzmek için söylemedim. Bu, futbolun ana kuralı ve dünyanın kabul ettiği bir gerçek." ELEŞTiRi BiLiNÇLi OLMALI İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve kendisinin Milli Takım'da da birlikte başarılı olduğunu söyleyen Gökhan, "Milli Takım'la, kulüp takımını kıyaslamamak lazım. Her hafta maç oynamak farklı" yorumunu yaptı. Eleştirilerin dozajının iyi ayarlanması gerektiğini belirten genç futbolcu, "Eğer eleştiriler bilinçsizce yapılırsa, futbolcu da kaybedilir, Türk futbolu da geriye gider. Bir olay, diğer haftalara taşınmamalı" dedi. Fatih DOĞAN Kaynak:Fotomaç | ||
![]() | #299 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Gökhan'dan inciler Cannavaro süper Dünya futbolunda kaliteli defans oyuncuları var. Stam, Tery ve özellikle Cannavaro'yu beğeniyorum. Cannavaro yılın futbolcusu seçilerek, defans oyuncusunun da yıldız olabileceğini gösterdi. Biz de oralara gelebiliriz, yetenek olarak eksiğimiz yok. Hocalarım gitti Zago ve Ronaldo öğretmen gibiydi. Onlar efsane, Örnek alınabilirim Beni Alpay ağabeye benzettiler ilk zaman. O, hâlâ oynuyor. Yurt dışında başarılı maçlara imza attı. İngiltere, Almanya gibi zor liglerde oynadı. Ben de Avrupa'ya gidersem belki Gökhan Zan da örnek alınır ve arkadan gelenlere yardımcı olurum. ah ah ZAGO RONALDO iklisi neydi çok arayacağız onları daha çok.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #300 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arsenal açıklaması! Defansını belkemiği olarak değerlendirilen Beşiktaşlı Gökhan Zan'ın değeri iki maçta ortaya çıktı. UEFA'da Bayer Leverkusen, Türkiye Kupası'nda ise Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan Zaman gazetesinin 13 Ocak 2007 tarihli sayısında Temel Yirmibeşoğlu'nun yaptığı röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Gökhan son aylarda hakkında çıkan Arsenal haberleri ile ilgli de de açıklama yaptı. Arsenal'in sana yaptığı teklif konusundaki düşüncelerin nedir? Bana doğrudan teklif gelmedi, zaten bu teklif kulübe gelir. Benim sözleşmem hâlâ devam ediyor. Ben de basından takip ediyorum. İngiliz gazeteleri yazmış. Arsenal gibi büyük bir takımdan istenmek beni onurlandırır, camiayı onurlandırır. Şu an için benim çok fazla içinde olmadığım bir durum. Beğendiğin defans oyuncuları var mı? Dünya futbolunda kaliteli defans oyuncuları var. Bir Stam, Terry ve Cannavaro, beğeniyorum bu isimleri. Cannavaro yılın futbolcusu seçilerek defans oyuncusunun da yıldız olabileceğini gösterdi. Biz de oralara neden gelemeyelim? Yetenek olarak eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum. Rıza hoca seni yeniden istedi değil mi? Evet, Rıza Çalımbay istedi. Geri döndüm, daha sonrasında da Tigana bana sahip çıktı. Onların katkıları istikrar açısından önemliydi. Tigana geldiğinde ben takımda yoktum, sakattım. Ama beni aldı ve oynattı. Beşiktaş'ta şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Röportajın devamı Zaman gazetesinde
__________________ ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |