![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #391 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Yönetim'den Gökhan Zan'a tepki Beşiktaş yönetimi, geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süreden beri siyah-beyazlı takımda doğru dürüst antrenmanlara bile çıkmayan, ancak Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim tarafından Yunanistan ve Norveç ile oynanacak kritik karşılaşmaların aday kadrosuna çağrıldıktan sonra kampa katılarak, antrenmana çıkan Gökhan Zan’a büyük tepki gösterdi ![]() 'ÇOK ŞAŞIRDIK' Birçok Beşiktaşlı yöneticinin, kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerde "Gökhan Zan, sakatlandıktan sonra takımla doğru dürüst antrenmana bile çıkmadı. Devamlı sakatlığını öne sürdü. Ancak Milli Takım kampına normalden bir gece önce katıldı. Ay-yıldızlı takımın formasını giymek her Türk genci için kutsaldır. Ona kesinlikle bir sözümüz yok. Fakat aynı hassasiyeti kendi takımında da göstermesi gerekirdi. Bu hareketi bizi gerçekten son derece şaşırtmış durumda. Madem antrenmanlara katılabiliyordu, neden bizdeyken idmanlara 'sakatım' diyerek katılmıyordu?" şeklinde sert tepki verdiler 'HATAYI ANLADI' Beşiktaş futbol şube sorumlusu Celal Kolot ise dün akşam oynanan Erciyes maçı öncesi Gökhan Zan ile hafta içinde yaşadıkları tartışmaya bir açıklık getirerek, şöyle konuştu: "Gökhan Zan yanımdan geçerken selam vermedi. Ben de ona gerekli ikazı yaptım. Gökhan Zan gibi diğer futbolcular da Beşiktaş duruşunu bilmeli. Büyüğüne saygı, küçüğüne sevgi göstermeli. Şimdi aramızda bir problem yok. Bir saat sonra yanıma geldi, özür diledi. Şu anda da milli takım kampında." (Kartal Yiğit-Vatan)
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
|
![]() | #392 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | doğruluğu nedir bilmiyorum ama sakat diye oynamayan bir oyuncunun kampa dahil edilmesi o da ayrı bir soru işareti...
__________________ Biz Malatya`daki Murat 131`leri Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız. Siyah beyazdı herşey Yere göğe sığamadı sığdıramadık... | ||
![]() |
![]() | #394 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | inşallah bu sefer sağlam döner kamptan ona ihtiyacımız var... | ||
![]() |
![]() | #396 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zan’a karşılık Bekir! Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Gökhan Zan ayrılırsa, Beşiktaş alternatifini belirledi. 21.03.2007 Arsenal'ın transferini askıya aldığı Gökhan Zan'a şimdi de Deportivo talip oldu. Beşiktaş, genç stoperin ayrılması halinde Gaziantepli Bekir'i alacak. Resmi teklif götürüldü Bu sezon büyük çıkış yakalayan ancak sakatlıklardan bir türlü rahat nefes alamayan Gökhan Zan, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal'ın, sık sakatlandığı gerekçesiyle transferini askıya aldığı genç stopere, şimdi de La Liga'nın güçlü takımı Deportivo La Coruna kancayı taktı. İspanyol takımı, milli oyuncuya resmen teklif götürdü. Devre arası pazarlığı Önümüzdeki sezona güçlü bir savunma oluşturmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlı yönetim, reddedilemeyecek düzeyde bir teklif gelmesi durumunda Gökhan Zan'a izin verecek ve B planını devreye sokacak. B planındaki isim ise Gaziantepsporlu Bekir. Devre arasında Antalya'da yapılan kampta Gaziantep başkanı İbrahim Kızıl'dan Bekir'i isteyen Demirören, "İbrahim Kaş ve Ali Güneş'i verin, takas yapalım" karşılığını almıştı. Bitti gözüyle bakılıyor Ancak iki kulübün teknik heyeti, transferin sezon sonuna bırakılmasını istemiş ve Kızıl da, Trabzonspor'un da talip olduğu genç oyuncu için Beşiktaş'a önümüzdeki sezon için söz vermişti. Demirören'in, Kızıl ile iş ortaklığının bulunması nedeniyle bu transfere 'bitti' gözüyle bakılıyor. Genç oyuncunun Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna alınması üzerine Kartal işi daha da sıkı tutmaya başladı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #397 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bunun sakatlıkları da can sıkmaya başladı en çok lazım olduğu anlarda sakat kimsenin alacağını zannetmiyorum.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #398 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
![]() Bu sezon büyük çıkış yakalayan ancak sakatlıklardan bir türlü rahat nefes alamayan Gökhan Zan, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Fanatik Gazetesinin 21 Mart tarihli haberine göre, İngiltere Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal'ın, sık sakatlandığı gerekçesiyle transferini askıya aldığı genç stopere, şimdi de La Liga'nın güçlü takımı Deportivo La Coruna kancayı taktı. İspanyol takımı, milli oyuncuya resmen teklif götürdü. Devre arası pazarlığı Önümüzdeki sezona güçlü bir savunma oluşturmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlı yönetim, reddedilemeyecek düzeyde bir teklif gelmesi durumunda Gökhan Zan'a izin verecek ve B planını devreye sokacak. B planındaki isim ise Gaziantepsporlu Bekir. Devre arasında Antalya'da yapılan kampta Gaziantep başkanı İbrahim Kızıl'dan Bekir'i isteyen Demirören, "İbrahim Kaş ve Ali Güneş'i verin, takas yapalım" karşılığını almıştı. Bitti gözüyle bakılıyor Ancak iki kulübün teknik heyeti, transferin sezon sonuna bırakılmasını istemiş ve Kızıl da, Trabzonspor'un da talip olduğu genç oyuncu için Beşiktaş'a önümüzdeki sezon için söz vermişti. Demirören'in, Kızıl ile iş ortaklığının bulunması nedeniyle bu transfere 'bitti' gözüyle bakılıyor. Genç oyuncunun Terim tarafından A Milli Takım aday kadrosuna alınması üzerine Kartal işi daha da sıkı tutmaya başladı. Kaynak: Fanatik
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #400 | ||
Guest
| Gökhan Zan: ‘Çekinmiyoruz’ ![]() 26.04.2007 Fenerbahçe’den çekinmediklerini söyleyen milli futbolcu, “Rakibimizin forveti çok kaliteli. Ayrıca orta sahada Alex, Tümer, Aurelio ve Mehmet Yozgatlı gibi silahlara da sahipler. Ancak bizim savunmamız da, kalite ve tecrübe olarak geride değil. Herhangi bir oyuncu ya da rakipten çekinmiyoruz. Yeter ki isteklerimizi sahaya yansıtalım. Bu maçı bireysel yetenekler değil, sahadaki 11 oyuncusu daha az hata yapan taraf kazanacak. Çok dikkatli olacağız” ifadesini kullandı. Kaynak:Fanatik | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |