![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #421 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu sene yedek kalacak diyolar ama ben inanmıyorum inanmak da istemiyorum. Toroman'a da ona da kıyamam yedek kalmaları için. Ama yabancı gelince mecbur kesecekler sanki..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
|
![]() | #423 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamı Arsenal istedi daha nolsun?? ama sakatlıkları işte. yoksa hem Toraman hem de Gökhan yetenekli ve zeki oyuncular. kendilerini geliştirerek devam ederlerse dünya çapında oyuncular olurlar.
__________________ Bu hayat bir Sergen'siz çekilmez bir de İ.Mansız.. | ||
![]() |
![]() | #425 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gökhan Zan 1 ay yok! Beşiktaş'ın dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Zan, 1 ay sahalardan uzak kalacak.Beşiktaş'ın defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinin 17. dakikasında topa vurduğu sırada sol bacağını tutarak acı içinde yerde kalmıştı. Zan'ın, sol üst adalesinde lif yırtığı olduğu ve bu futbolcunun Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Liverpool maçı kadrosundan çıkartlıdığı öğrenildi.Öte yandan, Gökhan Zan'ın bu sakatlığının ardından yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 04.11.2007 ![]() Kaynak : DHA | ||
![]() |
![]() | #426 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hemşo iyi oynuyo ama birde sık sık sakatlanmasa
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() |
![]() | #427 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sakat olmadığı dönemlerde duvarımız ne top ne adam geçer helal sanada az emeğin yok üstümüzde jnm benim
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |