![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Sanırım sen sinan engin in mafyayla ilişkisi oldugunu ve boyle bir adamın beşiktas a gelemeyecegi gibi bir yorum yapmışsın...Tamam mafyayla ilişkisi bulunabılır peki bu adam 100.yılda takımın basındayken de mafyayla ilişkisi yokmuydu acaba?Mafyanın içinde olmak oyle 3-5 yılda olacak bir iş değil...Hadi onu gectım Beşiktaşlıların en sevdiği oyunculardan biri olan sergen in de mafyayla ilişkisi yokmu sence??Aynı şey deil mi ??Sergen ilişkisi olduğunu hiçbir zaman soylemedi ama yalanlamadı da...Peki ya sınan engin??
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sevgi ve saygı çercevesinde youmlarımızı yapalım arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Türkiye'de Sinan Engin,Fatih Terim... gibi ortalıkta iki dayılık yapan adamlar götürüyor hep işi.Ama Ersun Yanal,Tevfik Lav(Allah rahmet eylesin),Yılmaz Vural gibi bu işin akademik yönünü kapmış insanlar ise harcanıyor.Bu yüzden de iki adım ileri gidemiyoruz.Unutulmasın ki kalem kılıçtan keskindir.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |