![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bonservisi bence o kadar önemli değil.5 milyon euro olsa da alınmalı çünkü böyle adamları alırsanız yatırım yaparsınız.Coloccini'yi aldığımızda aldığımızın 2 katına satarız.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
| |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bunu önceden de foruma yazmistim, Coloccini gelmez, bu gelir... Standard Lüttich Jupiler League Aktueller Nationalspieler: Vereinigte Staaten Geburtsdatum:13.05.1982Alter:24Größe:1,94Nationali tät: Vereinigte Staaten Nigeria Fuss:rechts Verein (RN):Standard Lüttich (5) Position:AbwehrPositionsdetails:InnenverteidigungV ertrag bis:2007Marktwert:5.000.000Spielerberater:Silkmann, Barry News zum Spieler» 07.04.2005US-Boy als Geißbock?Bilmiyorum bu adami tanirmisiniz ama bu Belcika'nin en iyi savunma oyuncusu, sezon sonunda kontrati bitiyor yani kulübü de satmaya sicak bakar ve bonservisi cok yüksek olmaz. Lyon, Marseille, Porto ve Chelsea de bu oyuncuyu listelerine almislar, simdi dersiniz ki gercekci olalim, onu biz nerde aliriz, hep büyük kulüpler pesinden kosturuyor! Orasi belki öyle ama adam demis ki ben gittigim kulüpte cok forma sansi bulmak istiyorum yani gercekten istesek olabilir bu is. Ben diyorum ki hepimiz yönetimden almasini mi istesek ne:P | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | colloccinin kim olduğunu bilmek lazım önce..Bu adam için ayaladan çok daha iyi olacak deniliyordu ama hala avrupa futbolunun tarzına uyamdi..Çok iyi bir stoper ve alırssan aldığının 2 katı fiyata satabilirsin.Ama türkiyeye gelene kdr okadr talip çıkar ve o kadar paralar dönerki gücümüz yetmez...Buraya durmadan alınamayacak oyuncu adı yazmak da çok mantıklı d eğil açıkcası..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bizde görmeden yorum yapmıyorum artık ben,bizim takıma gelince bişeler oluyo hepsine bkz.kleberson runje...gelirse görürüz ![]() ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #9 | ||
| Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | coloccini 10 numara transfer olur alınırsa
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | coloccini bu yilin en iyi transferi olur ama biz onu almadan avrupanin onde gelen kulupleri onun icin girisimlere baslamistir bile...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |