![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado olsun bobo olsun vs vs. bu oyuncular şansınaydı demi arkadasım sadece tesadüftü tigananın şirketinin bu oyuncular üzerinden olmasıyla.onun için duruldu üzerinde 2-3 ay delgadonun üzerinde.biraz düşün ondan sonra cevap ver.bana hak verecen | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Asıl Kleberson'dan önce Delgado bu takımdan yollanmalı. Çünkü Kleberson'dan da verimsiz. Bunu kimse de inkar edemez. Verilen o milyon eurolara yazık. Dünya yıldızı diye milleti keklediler, ve bazıları hala onun dünya yıldızı olduğuna kendini inandırmaya devam ediyo.. Konu ttarlabasi tarafından (29-01-2007 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
| | #5 | |||
adam tigananın adamı hazır olsa ilk formayı vereceği adam, ama bir türlü hazır olamıyo! devamlı ya sakat ya hasta! bize oynayacak adam lazım. | |||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #8 | |||
| |||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | toprak kardes yasi genc te olabilir ama lutfen boyle sacma sapan yazilarini cocukluguna veriyorum gibi sozler kullanma bu forumda herkez besiktasli eger katilmiyorsan dusuncelerine sadece katilmiyorum de...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Coloccini mükemmel bir stoper. Defansı da toparlayacak özelliklere sahip. Hava hakimiyeti süper, tecrübeli ve çok hırslı bir oyuncu. Eğer alma şansımız varsa kaçırmamalıyız. Koray Avcı da böylece önliberoya kaydırılır. Mükemmel olur.. Konu ttarlabasi tarafından (29-01-2007 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |