![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Avcı Koray İsviçre'de Pazar günü K. Erciyes ile oynanan lig maçında omuzundan sakatlanan Koray Avcı, tedavi için İsviçre'ye gidiyor. Kulüp doktorları, Koray'ın yapılan tetkikler sonrasında sağ omuzunda incinme olduğunu tespit ettiklerini, kasıklarında da ağrı bulunan milli futbolcunun İsviçre'de tedavi olup, perşembe günü döneceğini belirttiler.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Koray gibi bir oyuncu milli takıma nasıl giremez hayret yaw.. Hayır, Zekeriya Beyaz'ın ikiz kardeşi Ümit Özat giyerse, Koray üç kere giyer.. Fatih Terim'i anlamak zor.. Tugay'ı geri çağıracağına, Koray'ı alsana..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #103 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | "Şampiyonluk istiyorum" Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Koray Avcı, Beşiktaş'ta muhakkak şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Beşiktaş için çok kötü bir sezon olduğunu düşünmediğini ifade eden Koray, "Yeni oluşan bir ekip olarak sezonu iki kupa ve Şampiyonlar Ligi'yle kapatmak bizim için önemliydi. Önümüzdeki sezon yeni hocamızla şampiyon olmak istiyoruz. Önemli hedeflerimiz var. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur" dedi. Beşiktaş'ta muhakkak şampiyonluk yaşamak istediğini de belirten siyah beyazlı futbolcu, "Her yeni sezon, her futbolcu için yeni bir şans demektir. Sezon başı kampları çok önemlidir. Geldiğimden beri sürekli oynuyorum, ama bu, yeni sezonda da oynayabileceğim anlamına gelmez. Yeni sezonda da görev verilirse oynarım veya görev verilene kadar da beklerim. Beşiktaş'ta muhakkak şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah önümüzdeki sezon olur" diye konuştu. Beşiktaş için yerli veya yabancı hocanın farketmeyeceğini sözlerine ekleyen Koray Avcı, "Önemli olan başarılı olması. Bize uyumu ve davranış biçimi önemli. İnşallah yeni hocamızla başarılı oluruz" ifadesini kullandı. Kaynak: DHA | ||
![]() |
![]() | #106 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | imza...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #108 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | koray çok sağlam bir adam defans ımızda ve liberoda çok iyi oynuyor kadıköy hatırasının kahramanlarından biriside koray dı 92 de attığı gol harikaydı GİRİŞİMİZ OLAY ÇIKIŞIMIZ OLAY NASIL KOYDU AMA KADINKÖYDE KORAY OOOOOOOO ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | inşallah bi sorun çıkar veya tekrar ugrarsın beşiktaşa kaptan..... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |